Kleur
Prijs

t/m

Merk


Goedkope shakers bedrukken met logo

Shakers bedrukken met logo voor iin sportclubs of personeel, Wij kunnen shakers bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen graveren of bedrukken met logo of naam. Wil je een gezond cadeau geven, maar weet je niet precies wat het is? Dan is het heel handig om shaker cups te bedrukken.

Een shakers is een plastic fles met een wijdere mond zodat je gemakkelijk fruitdranken of andere soorten dranken kunt drinken. Shakers zie je niet alleen tijdens het sporten, maar ook op kantoor of op school. Shakers zijn een rage en dit maakt ze het perfecte cadeau om mee te rommelen. In deze categorie hebben we ook shakebekers die als saladebekers gebruikt kunnen worden. Zo laat u zien dat uw bedrijf om gezondheid geeft en met de tijd meegaat.

Shakers bedrukken. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte poteine shakers. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte shakers. Je bestelt alle denkbare bedrukte shakers hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier shakers laten bedrukken.

Shakers met logo. Wat kun je drukken?

Diverse shakers kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale shaker met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze shakers met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Gepersonaliseerde shakers bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde shakers en valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare poteine shakers bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken shakers. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele shakers relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken shakers bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.