Kleur
Prijs

t/m

Merk

Serveersets bedrukken met logo

Niets is nuttiger voor verjaardagen dan een mooi servies. Een serveerset is een houten plank met bijpassende messen en lepels. Laat servicesets drukken en zorg ervoor dat iedereen op de hoogte is van uw bedrijf op hun verjaardag. Zo herinnert u niet alleen uw relatie aan uw bedrijf, maar ook uw vrienden en kennissen aan uw relaties. Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie over specificaties. Bel 0294-773 002 of mail naar info@tbtb.nl.

Serveersets bedrukken en online kopen.

De waarde van een serveersets bedrukken en online kopen valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaard item, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare serveersets bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Serveersets. Er is niets nuttiger voor een verjaardag dan een mooie serveerset. De serveerset is een serveerplank met bijpassende messen en lepels. Laat je serveersets uitprinten en zorg dat iedereen je bedrijf kent op zijn verjaardag. U herinnert niet alleen uw familieleden aan uw bedrijf, maar ook vrienden en kennissen van uw relaties. Serveersets

Serveersets met logo goedkoop laten bedrukken.

TBTB.nl heeft medewerkers die al jaren serveersets met logo goedkoop laten bedrukken. We raden aan om het product te printen. Een bedrukking zorgt voor meer geheugen bij de ontvanger voor uw bedrijf. Ook kun je met een bedrukking meerdere mensen bereiken als anderen de cadeaus zien. De bedrukking wordt geheel naar uw wensen gemaakt. Alle serveersets zijn ook onbedrukt te bestellen.

Relatiegeschenken serveersets voor je bedrijf?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken serveersets voor je bedrijf met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken serveersets bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Bestel snel en eenvoudig je cadeau

Bij TBTB is het mogelijk om snel en eenvoudig cadeaus te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om met iDEAL te betalen is niet alleen het bestelproces maar ook het betaalproces snel afgerond. Mocht u bij het bestellen nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Je kunt ook een e-mail sturen. Onze medewerkers staan ​​voor u klaar en helpen u graag verder.