Kleur
Prijs

t/m

MerkServeerplanken bedrukken met logo

De serveerplank is een relatiegeschenk waar de klant blij van wordt en natuurlijk kan zo'n houten serveerplank gegraveerd of bedrukt worden met uw eigen logo. Het voordeel van bedrukte serveerplanken is dat de klant het gebruikt bij familie en vrienden bezoeken, waardoor veel mensen uw logo zullen zien.

Serveerplanken bedrukken, wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde serveerplanken bedrukken valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare Serveerplanken bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken serveerplanken, benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele serveerplanken relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken serveerplanken bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Serveerplanken met logo. Wat kun je drukken?

Diverse serveerplanken kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale serveerplank met logo wordt zo bijzonder. TBTB-relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze serveerplanken met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.