Kleur
Prijs

t/m

Merk


Goedkope schorten bedrukken met logo

Schorten bedrukken met logo voor in de keuken of kookcursisten, Wij kunnen schorten bedrukken vanaf 5 stuks en we kunnen borduren of bedrukken met logo of naam. 

Schorten zijn praktische en onmisbare items in de keuken. Maar betekent dit ook dat je er niets moois van kunt maken? Natuurlijk niet! Laat je schort bedrukken met een geweldig design en zorg ervoor dat je medewerkers er geweldig uitzien. Wat dacht je van een schort met een logo, een mooi opschrift of een ander mooi design? Bedrukte schorten zijn er ook in maar vele uitvoeringen, zoals professionele schorten. Op zoek naar een betaalbaar schort, een van onze luxere varianten of een uniek schort?

Schorten bedrukken met logo. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte schorten. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte schorten. Je bestelt alle denkbare bedrukte Keukenschorten hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier schorten laten bedrukken. kleinste niet vergeten: sommige van onze kinderschorten hebben leuke accessoires om je creatief te maken. We zijn er zeker van dat uw klanten of medewerkers blij zullen zijn met uw nieuwe schorten! Print nu op je favoriete model en inspireer jong en oud met de nieuwe werkkleding, professionele schorten.

schorten bedrukkenSchorten met logo. Wat kun je drukken? Diverse schorten kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale schort met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze schorten met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Gepersonaliseerde schorten bedrukken. Wat zijn de trends?

De waarde van een gepersonaliseerde schorten bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare Keukenschorten bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Welke bedrukking past bij jou?

Wilt u schorten bedrukken? Goed idee! Aangezien de meeste van deze promotieartikelen een enorm grote advertentieruimte hebben, heeft u een groot podium voor uw logo of uw boodschap. Match het schort en de print goed. Heldere kleuren kunnen worden bedrukt met felle kleuren, donkere schorten met een helder borduursel of een zilverkleurige print nobel en van hoge kwaliteit. We bekijken graag samen de mogelijke druktechnieken om u een zo nauwkeurig mogelijk overzicht te bieden: - Zeefdruk is bijzonder geschikt als u lichte logo's of afbeeldingen wilt afdrukken op donkere schorten. Dit betekent dat grotere prints, zoals volledige belettering, aan uw bedrijfslogo kunnen worden toegevoegd. Omdat de meeste schorten zich bijna van de borst tot de knie uitstrekken, kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Informeer gerust naar een relatiegeschenk. - Digitaal transferprinten kan ook fotomotieven op promotieartikelen afdrukken. Deze technologie is bijzonder duurzaam en overtuigt door zijn hoge kwaliteit. Fotorealistische afdrukken zijn echter meestal alleen mogelijk op lichte schorten of sloven. Maar vraag het gerust. - Transfer printen maakt indruk met lage prijzen en hoge kwaliteit. De afwerking van de werkkleding overleeft vele wasbeurten en is geschikt voor een grote verscheidenheid aan logo's, zelfs met meerdere kleuren. - Borduren / borduren is de edelste druktechniek. Uw logo of belettering wordt met een borduurmachine op de schorten aangebracht. Het borduurwerk is voelbaar, extreem duurzaam en is bestand tegen vele wasbeurten bij hoge temperaturen.

Op maat gemaakt: schorten aanpassen.

Op zoek naar creatieve werkkleding? Naast ons standaard assortiment en enkele variatiemogelijkheden bieden wij u natuurlijk ook het perfecte promotieartikel aan voor echte individualisten. Wij vervaardigen uw persoonlijke eenmalige kledingstuk naar uw wensen en ideeën. Een schort in een bijzondere vorm, kleur of met bijzondere kenmerken? In samenwerking met jou creëren we een op maat gemaakt product dat gewassen is. Bel ons nu en wij zorgen ervoor dat de schortgeschiedenis wordt geschreven. We kijken uit naar elke uitdaging en staan ​​klaar om u te adviseren met ons team van experts. Vanuit uw idee maken wij de perfecte werkkleding. Bel ons nu. Print je schorten bij TBTB Relatiegeschenken We laten je vandaag zien hoe je schorten er morgen uit zullen zien. Tovenarij? Nee! Dankzij verschillende gratis diensten heeft u de mogelijkheid om van tevoren uit te proberen hoe uw logo later op het schort zal verschijnen. We willen vanaf het begin misverstanden uitsluiten en u 100 procent tevreden stellen. Dat betekent: het best mogelijke resultaat voor het geselecteerde budget in de gewenste hoeveelheid. Hier zijn enkele gratis services die het kopen van uw nieuwe werkkleding een stuk eenvoudiger zullen maken: - Logotool: test nu online hoe uw logo, motief of slogan op uw schort eruit zal zien. Upload het logo en plaats het op het gewenste promotieartikel. - Gratis grafische service: Weet u niet welk logo het beste op welk schort staat? Welke maat, kleur of vorm? Wij bieden u gratis een eerste ontwerp van uw promotieartikel aan, ontworpen door ons grafisch team. Sample service: kunt u niet beslissen welk schort het beste bij uw bedrijf past? Bel ons. Wij sturen u vooraf eenvoudig meerdere monsters toe. Kies gemakkelijk uw favoriet. - Express levering: soms moet het gewoon sneller. Wij bezorgen uw bestelling ook graag op de gewenste datum. Ook per expresse binnen enkele dagen. - Persoonlijk advies: word persoonlijk! Onze experts op het gebied van promotionele producten zijn uiteraard beschikbaar om al uw vragen over promotionele pennen te beantwoorden. U kunt ons bereiken op 0294 773002.

Bestel nu schorten met logo

Of het nu maastricht, Groningen of direct aan de deur is: wij verzorgen elke bestelling naar volle tevredenheid. Ook voor levering staan ​​wij met raad en daad voor u klaar. Maat, kleur, vorm - samen vinden we binnen no-time jouw perfecte schort. Bel ons - we zijn trots op onze klantenservice en nemen de tijd om u van perfect advies te voorzien. Overtuig uzelf: Schorten bedrukken is altijd de juiste keuze voor het perfecte promotieartikel! Diverse schorten kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale short met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze schorten met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Relatiegeschenken schorten. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele Keukenschorten relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken schorten bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.