Kleur
Prijs

t/m

Merk


Goedkope Schalen bedrukken met logo

Bent u op zoek naar relatiegeschenken waar ook uw collega's en relaties profijt van hebben? Dan zijn er schalen bedrukt met uw eigen logo, uiteraard in de TBTB shop. Uw medewerkers of relaties zullen bij het eten altijd aan u denken. Het is niet alleen leuk om je medewerkers of zakenrelaties persoonlijk te verwennen, het is ook mooi in de bedrijfskantine. Zo voed je je medewerkers vanaf een gepersonaliseerd schaal! Dus schiet op en laat je schalen printen bij TBTB.

Schalen bedrukken. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte schaal. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte schalen. Je bestelt alle denkbare bedrukte schalen hier bij TBTB relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier schalen laten bedrukken.

Schalen met logo. Wat kun je drukken?

Diverse schalen kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale schaal met logo wordt zo bijzonder. TBTB relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze schalen met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Gepersonaliseerde schalen bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde schalen valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare schalen bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken schalen. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte originele schalen relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken schalen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.