Kleur
Prijs

t/m

Merk

Rietjes bedrukken met logo

Rietjes bedrukken met logo voor in de horeca of kantoor, we kunnen rietjes bedrukken vanaf 50 stuks en we kunnen graveren of bedrukken met logo of naam. Ook voor glazen bedrukken en onderzetter met logo ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Rietjes bedrukken en duurzame rietjes bij TBTB.nl

Bent u op zoek naar een unieke manier om uw merk te promoten? Overweeg dan eens om rietjes te laten bedrukken met uw bedrijfslogo of een gepersonaliseerde boodschap. Bij TBTB.nl bieden wij een breed scala aan bedrukte rietjes die perfect zijn voor elk evenement, van bedrijfsfeesten tot bruiloften en verjaardagsfeestjes.

Waarom rietjes bedrukken?

Het bedrukken van rietjes is een slimme manier om uw merk te promoten en uw bedrijf op te laten vallen bij uw klanten en prospects. Bedrukte rietjes zijn niet alleen handig en functioneel, maar ook een leuk en creatief marketinginstrument dat uw merk zeker zal doen opvallen.

Duurzame rietjes voor een betere wereld

Bij TBTB.nl vinden we het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld en daarom bieden wij ook duurzame rietjes aan. Deze rietjes zijn gemaakt van duurzame materialen zoals bamboe, roestvrij staal en glas en zijn herbruikbaar. Dit betekent dat u niet alleen uw merk kunt promoten, maar ook bijdraagt aan het verminderen van plastic afval en het beschermen van onze planeet.

Of u nu op zoek bent naar bedrukte rietjes voor uw bedrijfsevenementen of duurzame rietjes voor uw bar of restaurant, bij TBTB.nl vindt u een ruim assortiment aan opties. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en wij helpen u graag verder.

Rietjes met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.