Kleur
Prijs

t/m

Plastic bekers bedrukken met logo

Plastic bekers bedrukken met logo voor naar een beurs of op event, we kunnen plastic bekers bedrukken vanaf 100 stuks en we kunnen bedrukken met logo of naam. Ook voor kartonnen bekers bedrukken en mokken met logo ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Plastic bekers bedrukken en online kopen.

Een promotieartikel dat je veel ziet op evenementen en beurzen is de plastic beker met logo. Ook vindt u bij ons een grote collectie bedrukte plastic bekers, allemaal voorzien van uw eigen ontwerp. Plastic bekers kunnen in maximaal 6 kleuren worden bedrukt, zodat uw logo altijd bedrukt kan worden. Gebruik ook bedrukte plastic bekers en laat uw bedrijfsnaam opvallen op evenementen. De waarde van een gepersonaliseerde plastic bekers bedrukken met logo en online kopen valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare plastic bekers bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan. Een reclameartikel dat je veel ziet op evenementen en beurzen is een plastic beker met een logo erop gedrukt. Ook vindt u bij ons een collectie bedrukte plastic bekers, allemaal aangeboden met uw eigen ontwerp. Plastic bekers kunnen tot 6 kleuren bedrukt worden, zodat uw logo bedrukt kan worden.

Relatiegeschenken plastic bekers custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken plastic bekers custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken plastic bekers bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Plastic bekers met logo goedkoop laten bedrukken

Weinig relatiegeschenken zijn zo typisch en effectief als onze goedkope plastic bekers. Want wat is er nu mooier dan uw bedrijf of merk te associëren met allerlei feestelijke gelegenheden zoals tuinfeesten, grote feesten, bedrijfsrecepties … Uiteraard kunt u deze plastic bekers met logo goedkoop laten bedrukken. Zo wordt uw bedrijfslogo steevast geassocieerd met het laatste feest en is uw cadeau altijd het mooiste.

Betere kwaliteit voor een betere prijs

Ook bedrukken we uw plastic bekers beter en goedkoper dan wie dan ook. We combineren namelijk een bijzonder heldere prijsstelling met een uniek productieproces. Hierbij begeleiden we de productie van uw plastic bekers met logo van begin tot eind. Wij kopen uw bekers in tegen de scherpste prijzen en doen het bedrukken zelf. Zo bespaart u ook het nodige geld en slagen we er altijd in om uw bedrukte plastic bekers ook in kleine oplages tegen de scherpste prijs te leveren.

In een betere tijd

Bij ons hoeft u nooit lang te wachten op uw bestelling. Het bedrukken van plastic bekers vraagt ​​om gespecialiseerde knowhow, die we als geen ander in huis hebben. Snel plastic bekers bedrukken is dus echt iets voor ons. En de tijd die we besparen in de productie, bespaart u in uw portemonnee. Dus ga je gang en bestel hier en nu je bedrukte plastic bekers. Binnen twee minuten ontvang je een offerte op maat in je mailbox.

Plastic bekers met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.