Kleur
Prijs

t/m

Merk

Onderzetters bedrukken

Snel goedkope onderzetters nodig? Voor het huis op het terras of in de horeca? TBTB is specialist op het gebied van voordelig bedrukken van onderzetters. Wij bedrukken de onderzetters met uw eigen ontwerp. Vierkante of ronde onderzetters met een foto, tekst of uw logo, alles is mogelijk!

Onderzetters bedrukken. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte onderzetters. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte onderzetter. Je bestelt alle denkbare bedrukte onderzetters hier bij TBTB relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier onderzetters laten bedrukken.

Onderzetters met logo. Wat kun je drukken?

Diverse onderzetters kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale onderzetter met logo wordt zo bijzonder. TBTB relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze onderzetters met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Gepersonaliseerde onderzetters bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde onderzetters valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare onderzetters bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken onderzetters. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte originele onderzetters relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken onderzetters bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.