Kleur
Prijs

t/m

MerkGoedkope mokken bedrukken met logo

Bedrukte mokken zijn een effectiever marketinginstrument. Een mok met foto en/of tekst is dan ook een leuk relatiegeschenk om weg te geven. Laat de mokken met uw logo op kantoor achter of deel ze uit als promotiemateriaal waar de ontvanger nog lang plezier van zal hebben. Bedrukte mokken zijn populaire cadeaus die altijd goed scoren en daarom een ​​goede keuze zijn.

Waarom zou je je mokken bedrukken door TBTB?

Als je je klanten wil laten weten wie je bent, kun je met mokken bedrukken ervoor zorgen dat jouw bedrijf of vereniging niet gauw vergeten wordt. Mokken worden over het algemeen dagelijks gebruikt en staan de hele dag in het zicht bij jouw klant. Ze zijn bovendien te vullen met iets lekkers, misschien wel met jouw product, en ze zijn praktisch omdat ze gebruikt kunnen worden, waardoor jouw relatiegeschenk niet gauw in de kast zal belanden. Bij ons heb je oneindig veel keuze in de originele mokken, die wij op elke gewenste manier voor jou bedrukken en bij je bezorgen. Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een gepersonaliseerde mokken bedrukken met logo. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte mokken. Je bestelt alle denkbare bedrukte mokken hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier mokken laten bedrukken.

Gepersonaliseerde mokken bedrukken. De waarde van een gepersonaliseerde mokken bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken en persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaard item, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare mokken bedrukken met logo bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Mokken bedrukkenVoor wie is mokken bedrukken aantrekkelijk?

Het is een perfect relatiegeschenk, maar ook jouw team of afdeling of hele bedrijf kan zich onderscheiden door het gebruik van TBTB relatiegeschenken. Het aantrekkelijke van mokken bedrukken bij TBTB is dat je voor een hele kleine meerprijs een gepersonaliseerd product krijgt. In plaats van Ikea kopjes in de kantine kun je je voor heel weinig geld permitteren om een heel eigen karakter te geven aan de bedrijfsruimtes, gewoon door de mokken te laten bedrukken in jouw bedrijfskleuren, met jouw bedrijfslogo en persoonlijke tekst.

Voordelen van mokken bedrukken bij TBTB.nl: Als je al even rondgeneusd hebt op onze site dan heb je vast gezien dat er echt heel veel te kiezen valt. Om het overzichtelijk te houden hebben we de informatie op meerdere manieren benaderbaar gemaakt. Zo kun je gewoon overal doorheen bladeren, maar je kunt ook zoeken op alfabet, of zelf een zoekterm ingeven. In dat geval zie je gelijk alle opties die aanwezig zijn. Heb je al eerder besteld en je weet een productcode? Dan geef je die gewoon in, dan kom je er ook!mokkken met logo

Is mokken bedrukken bij TBTB duur?

Veel klanten denken dat het laten vervaardigen van relatiegeschenken best veel kost, maar dat hoeft totaal niet. Wij zijn zo groot dat we heel voordelig kunnen inkopen, en dat voordeel wordt gelijk doorberekend aan onze klant. Vervolgens kost het maar een klein beetje extra om het relatiegeschenk van TBTB.nl een bijzondere en persoonlijke uitstraling mee te geven met jouw logo, kleur en/of huisstijl. En het effect ervan is onbetaalbaar, dat dan weer wel! De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele mokken als relatiegeschenk met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. relatiegeschenk mokken bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen, gratis verzending en gratis digitale proef. 

mok bedrukken

Hoe kan ik mokken laten bedrukken bij TBTB.nl? Het laten bedrukken van mokken (link naar product pagina) is geen ingewikkeld verhaal. Als je al hebt besloten dat je voor mokken wil gaan dan klik je door de beschikbare modellen heen tot je wat tegenkomt wat je bevalt. Daar klik je op zodat je de precieze afmetingen en gelijk de prijzen te zien krijgt en kun je aangeven welke hoeveelheid je wil. Je wordt vandaar af automatisch verder geleid naar de rest van je bestelling, waar je jouw logo kunt uploaden bijvoorbeeld. Staat jouw kleur of stijl er toch niet tussen? Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen, we denken dan gewoon met je mee.

Wie bestellen er bij TBTB.nl?

Je zult versteld staan van de diversiteit van onze klanten. Of je nu een gezellig koffieleut clubje hebt die je voor een ludiek feest een leuke herinnering mee wil geven, vierhonderd gasten die je een blijvende herinnering van jouw Mooiste Dag wil meegeven, of een multinational bent die echt overal hun logo op laten zetten, iedereen maakt gebruik van TBTB.nl relatiegeschenken voor het bedrukken van mokken. En daar is een reden voor, namelijk gewoon omdat we niet alleen de goedkoopste zijn, maar ook de beste! bekijk onze mokken online of neem contact met ons.

Ben je goed genoeg geïnformeerd over mokken bedrukken? bent op op zoek naar andere artikelen neem dan een kijkje in deze catogorieen of neem contact met de klantenservice op.