Kleur
Prijs

t/m

Merk
Lunchboxen bedrukken met logo

Lunchboxen bedrukken met logo voor in de klas of kantoor, we kunnen lunchboxen bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen borduren of bedrukken met logo of naam. Ook voor lunchbekers en koeltassen met logo ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Lunchboxen bedrukken en online kopen.

De waarde van een lunchboxen bedrukken met logo en online kopen valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare lunchboxen bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Broodtrommels met logo goedkoop laten bedrukken.

Een broodtrommels met logo goedkoop laten bedrukken met voor op kantoor of om uw dierbaren te verrassen? We hebben allemaal de lunchbox nodig, we gebruiken hem om ervoor te zorgen dat we de bacon zo vers mogelijk kunnen houden. Je kunt kiezen uit verschillende broodtrommels, van de kleurrijkste en opvallende tot de elegantste en professionele. Ben je op zoek naar een doorzichtige broodtrommel met een gekoeld vak of de traditionele broodtrommel zoals we die al decennia gebruiken? Wij kunnen de broodtrommels bedrukken en zo een prachtig relatiegeschenk aanbieden dat u kunt uitdelen aan uw klanten en andere relaties. Heeft u de lunchbox van uw keuze gevonden? Je totaalprijs, inclusief bedrukking, bereken je eenvoudig op de productpagina van de door je gekozen lunchbox. Na het bestellen van artikelen kunt u uw logo uploaden. Voordat uw lunchboxen worden bedrukt, ontvangt u een gratis digitaal proef. Wanneer je 100% tevreden bent met het ontwerp, worden je lunchboxen bedrukt. Na het printen sturen we ze direct op en ben je klaar voor een lekkere lunchpauze.

Relatiegeschenken lunchboxen custom late maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken lunchboxen custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken lunchboxen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Iedereen gebruikt ze, lunchbox! Ze kunnen gebruikt worden op het werk: Of je nu op kantoor bent of op de bouwplaats, een afsluitbare lunchbox is altijd handig. En ook voor studenten en scholieren is zo'n bedrukte boterhamdoos perfect. Een lunchbox is veel duurzamer dan elke dag een lunch in plastic of aluminiumfolie te verpakken. Dit maakt het een geschikt cadeau voor milieubewuste organisaties die rekening houden met uw groene imago.

Lunchboxen met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.