Kleur
Prijs

t/m

MerkLunchboxen bedrukken met logo of broodtrommels

Wat is er lekkerder dan zelfgemaakte boterham voor de lunch? Daarom heb je een bedrukte lunchbox voor je collega's, klanten of relaties. Niet alleen de ontvanger zal dankbaar zijn voor het gebruik van een lunchbox, maar het bedrukken van lunchboxen is ook interessant voor uw merk. Want met een bedrukte lunchbox heb je tot wel een uur brand exposure per dag. Gegarandeerd!

Lunchboxen bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een lunchboxen bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare lunchboxen bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Broodtrommels bedrukken met logo.

Een broodtrommels bedrukken met uw logo, voor op kantoor of om uw dierbaren te verrassen? We hebben allemaal de lunchbox nodig, we gebruiken hem om ervoor te zorgen dat we de bacon zo vers mogelijk kunnen houden. Je kunt kiezen uit verschillende broodtrommels, van de meest kleurrijke en opvallende tot de meest elegante en professionele. Ben je op zoek naar een transparante broodtrommel met een gekoeld vak of de traditionele broodtrommel zoals we die al decennia gebruiken? Wij kunnen de broodtrommels bedrukken en zo een prachtig relatiegeschenk aanbieden dat u kunt uitdelen aan uw klanten en andere relaties.

Relatiegeschenken lunchboxen. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele lunchboxen relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken lunchboxen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Lunchbox bedrukken en bestellen

Heeft u de lunchbox van uw keuze gevonden? Je totaalprijs, inclusief bedrukking, bereken je eenvoudig op de productpagina van de door jou gekozen lunchbox. Na het bestellen van artikelen kunt u uw logo uploaden. Voordat uw lunchboxen worden bedrukt, ontvangt u een gratis digitaal proef. Wanneer je 100% tevreden bent met het ontwerp, worden je lunchboxen bedrukt. Na het printen sturen we ze direct op en ben je klaar voor een lekkere lunchpauze.

Waarom een ​​lunchbox bedrukken?

Iedereen gebruikt ze, lunchbox! Ze kunnengebruikt worden op het werk: Of je nu op kantoor bent of op de bouwplaats, een afsluitbare lunchbox is altijd handig. En ook voor studenten en scholieren is zo'n bedrukte boterhamdoos perfect. Een lunchbox is veel duurzamer dan elke dag een lunch in plastic of aluminiumfolie te verpakken. Dit maakt het een geschikt cadeau voor milieubewuste organisaties die rekening houden met uw groene imago.