Kleur
Prijs

t/m

Merk

Lunchboxen bedrukken met logo

Lunchboxen bedrukken met logo voor in de klas of kantoor, we kunnen lunchboxen bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen borduren of bedrukken met logo of naam. Ook voor lunchbekers en koeltassen met logo ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Lunchboxen bedrukken: Promoot uw merk met een praktisch relatiegeschenk

Ontdek de voordelen van lunchboxen bedrukken

Wilt u uw bedrijf onderscheiden met een uniek en praktisch relatiegeschenk? Overweeg dan lunchboxen bedrukken als een geweldige optie. Naast het handige aspect van het meenemen van maaltijden onderweg, bieden bedrukte lunchboxen een fantastisch promotiemiddel voor uw bedrijf. Laat uw bedrijfslogo of boodschap op lunchboxen drukken en vergroot uw merkbekendheid en klantenkring.

Een uitgebreide selectie lunchboxen van hoge kwaliteit

Bij ons vindt u een ruime keuze aan lunchboxen die speciaal zijn ontworpen om te bedrukken. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige plastic lunchbox of een stijlvolle roestvrijstalen variant, wij hebben de perfecte optie voor u. Onze lunchboxen zijn duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor uw bedrijfslogo langdurig zichtbaar blijft.

Professionele uitstraling en constante merkzichtbaarheid

Het bedrukken van lunchboxen biedt talloze voordelen voor uw bedrijf. Het zorgt voor een professionele uitstraling en maakt uw bedrijf onderscheidend. Bedrukte lunchboxen fungeren als mobiele reclameborden, omdat ze overal mee naartoe worden genomen door de eigenaar. Hierdoor komt uw merk constant onder de aandacht, of het nu op kantoor, op school of in de sportschool is.

Ontwerp en bedrukking op maat

Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het ontwerpen en bedrukken van uw lunchboxen. We begrijpen het belang van een opvallend ontwerp dat de aandacht trekt en de boodschap van uw bedrijf effectief communiceert. Met behulp van geavanceerde druktechnieken en hoogwaardige inkten zorgen we ervoor dat uw bedrukking er levendig en langdurig uitziet.

Een milieuvriendelijke keuze

Lunchboxen bedrukken is niet alleen een slimme investering in uw bedrijf, maar ook een milieuvriendelijke keuze. Door klanten te voorzien van herbruikbare lunchboxen moedigt u duurzaam gedrag aan en helpt u de hoeveelheid wegwerpverpakkingen te verminderen. Dit geeft uw bedrijf een positieve reputatie op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Kies voor lunchboxen bedrukken en promoot uw merk

Aarzel niet langer en kies voor lunchboxen bedrukken als een effectieve manier om uw merk te promoten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden die we bieden