Kleur

Prijs

t/m

MerkKelnersmessen bedrukken

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina
Per pagina:

Kelnersmessen bedrukken

Een Kelnersmessen bedrukken met logo  is een bijzondere kurkentrekker Een kelnersmes is een bijzondere kurkentrekker die vooral wordt gebruikt door obers in restaurants en restaurants. Toen Carl FA Weinke in 1883 het kelnersmes patenteerde als uitvinding, dacht hij waarschijnlijk nog niet dat het kelnersmes zou worden gebruikt als reclamemedium of Promotieartikelen zouden zo'n groot succes hebben. De reden achter de uitvinding is dat de gebruiker een klein mes kan gebruiken om de wijncapsule van de flessenhals te scheiden. De spindel wordt eerst schuin in het midden van de kurk geplaatst. Deze wordt vervolgens opgesteld en zo ver mogelijk ingeschroefd. Dit moet de kurk van de wijnfles doorboren.

HET BEDRUKKEN VAN Kelnersmessen. Laat je inspireren! Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte Kelnersmessen. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte Kelnersmessen. Je bestelt alle denkbare bedrukte Kelnersmessen hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier kelnermessen laten bedrukken.

Kelnersmessen bedrukkenDiverse Kelnersmessen of kurkentrekkers kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale aansteker met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze Kelnersmessen met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd. 

GEPERSONALISEERDE Kelnersmessen. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde Kelnersmessen en valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare Kelnersmessen bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan. 

RELATIEGESCHENKEN Kelnersmessen. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele Kelnersmessen relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken Kelnersmessen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.