Kleur
Prijs

t/m

MerkKurkentrekkers bedrukken

Kurkentrekkers bestellen? Wij bezorgen deze bedrukte kurkentrekkers al vanaf vijf werkdagen bij je thuis. U ontvangt vrijblijvend offertes, digitale proef en krijgt ook monsters voordat u de bestelling sluit. Voor meer informatie kunt u bellen met 0294 - 773002

Kurkentrekker bedrukken - Kurkentrekker als promotieartikel?

De kurkentrekker is een hulpmiddel waarmee een kurk uit een fles kan worden getrokken. Verschillende landen, verschillende gebruiken: In Zwitserland wordt de kurkentrekker een kegeltrekker genoemd, in Oostenrijk wordt echter ook de term stoppeltrekker gebruikt. Er zijn een aantal varianten van kurkentrekkers, automatische kurkentrekker, pull it kurkentrekker en de tweetraps kurgentrekker maar in principe werken ze allemaal volgens hetzelfde mechanisme. De gedraaide spiraal wordt in de kurk geboord, terwijl de kurk met de uittrekinrichting uit de flessenhals wordt getrokken. Moderne kurkentrekkers hebben een spiraal bekleed met teflon. De kurkentrekker is ook verkrijgbaar in combinatie met een flesopener, wat de kurkentrekker een allround apparaat maakt. Een van de meest voorkomende varianten van de kurkentrekker is de zogenaamde tafelkurkentrekker. Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte Kurkentrekkers. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte Kurkentrekkers. Je bestelt alle denkbare bedrukte Kurkentrekkers hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier Anti-stress dobbelstenen laten bedrukken.

Gepersonaliseerde Kurkentrekkers bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde Kurkentrekkers bedrukken valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare Kurkentrekkers bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

kurkentrekkers bedrukken

Kurkentrekker met uw logo. wat kun je drukken?

De kurkentrekker is ook erg populair bij bedrijven als relatiegeschenken. Er is ook de vleugelkurkentrekker en de hefboomkurkentrekker. Er is ook de spindel- of klokkurkentrekker en de veerkurkentrekker. Het ding laten bedrukken met het logo door een kurkentrekker is niet zo eenvoudig. Een kurkentrekker is gemaakt van roestvrij staal of een combinatie van roestvrij staal en hout, die niet bedrukt kan worden met een logo. Toch worden kurkentrekkers als kurkentrekker vaker gebruikt als reclamemateriaal of reclameartikelen. Kurkentrekkers als relatiegeschenken worden gegraveerd in plaats van bedrukt met een logo. Dergelijke reclamemedia kunnen met een laser gegraveerd worden met een bedrijfslogo. Kurkentrekkers zijn zeer goedkoop te vervaardigen als promotieartikelen. Kurkentrekkers zijn tegenwoordig erg populair als weggeefacties in verschillende industrieën. Diverse Kurkentrekkers kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale kurkentrekker met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze Kurkentrekkers met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Relatiegeschenken Kurkentrekkers. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele Kurkentrekkers relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken Kurkentrekkers bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.