Kleur
Prijs

t/m

MerkKurkentrekkers bedrukken met logo

Kurkentrekkers bedrukken met logo voor in de horeca of kantoor, we kunnen kurkentrekkers bedrukken vanaf 5 stuks en we kunnen graveren of bedrukken met logo of naam. Ook voor wijnsets bedrukken en flesopeners met logo ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Kurkentrekker bedrukken en online kopen.

De kurkentrekker is een hulpmiddel waarmee een kurk uit een fles kan worden getrokken. Verschillende landen, verschillende gebruiken: In Zwitserland wordt de kurkentrekker een kurkentrekker genoemd, in Oostenrijk wordt echter ook de term stoppeltrekker gebruikt. Er zijn enkele varianten van kurkentrekkers, automatische kurkentrekker, pull it kurkentrekker en de tweetraps kurgentrekker maar in principe werken ze allemaal volgens hetzelfde mechanisme. De gedraaide spiraal wordt in de kurk geboord, terwijl de kurk met de uittrekinrichting uit de flessenhals wordt getrokken. Moderne kurkentrekkers hebben een spiraal bekleed met teflon. De kurkentrekker is ook verkrijgbaar in combinatie met een flesopener, wat de kurkentrekker een allround apparaat maakt. Een van de voorkomendste varianten van de kurkentrekker is de zogenaamde tafelkurkentrekker. Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte Kurkentrekkers. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte Kurkentrekkers. Je bestelt alle denkbare bedrukte Kurkentrekkers hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier kurkentrekkers bedrukken en online kopen.

Kurkentrekkers met logo goedkoop laten bedrukken.

De waarde van een gepersonaliseerde Kurkentrekkers met logo goedkoop laten bedrukken valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare Kurkentrekkers bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

kurkentrekkers bedrukken

Bedrukte kurkentrekkers voor je bedrijf?

Bedrukte kurkentrekkers voor je bedrijf is ook erg populair bij bedrijven als relatiegeschenken. Er is ook de vleugelkurkentrekker en de hefboomkurkentrekker. Er is ook de spindel- of klokkurkentrekker en de veerkurkentrekker. Het ding laten bedrukken met het logo door een kurkentrekker is niet zo eenvoudig. Een kurkentrekker is gemaakt van roestvrij staal of een combinatie van roestvrij staal en hout, die niet bedrukt kan worden met een logo. Toch worden kurkentrekkers als kurkentrekker vaker gebruikt als reclamemateriaal of reclameartikelen. Kurkentrekkers als relatiegeschenken worden gegraveerd in plaats van bedrukt met een logo. Dergelijke reclamemedia kunnen met een laser gegraveerd worden met een bedrijfslogo. Kurkentrekkers zijn zeer goedkoop te vervaardigen als promotieartikelen. Kurkentrekkers zijn tegenwoordig erg populair als weggeefacties in verschillende industrieën. Diverse Kurkentrekkers kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale kurkentrekker met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze Kurkentrekkers met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Relatiegeschenken Kurkentrekkers custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken kurkentrekkers custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken kurkentrekkers bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Kurkentrekkers met logo bestellen.

Keukenaccessoires bestel je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.