Kleur
Prijs

t/m

Merk

Kelnersmessen bedrukken met logo

Kelnersmessen bedrukken met logo voor in de keuken of werk. Wij kunnen kelnersmessen bedrukken vanaf 5 stuks en we kunnen gravering of bedrukken met logo of naam. Ook voor wijnsets bedrukken en flesopeners met logo ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Kelnersmessen bedrukken en online kopen

Een kelnersmessen bedrukken met logo en online kopen is een bijzondere kurkentrekker Een kelnersmes is een bijzondere kurkentrekker die vooral wordt gebruikt door obers in restaurants en restaurants. Toen Carl FA Weinke in 1883 het kelnersmes patenteerde als uitvinding, dacht hij waarschijnlijk nog niet dat het kelnersmes zou worden gebruikt als reclamemedium of promotieartikelen zouden zo'n groot succes hebben. De reden achter de uitvinding is dat de gebruiker een klein mes kan gebruiken om de wijncapsule van de flessenhals te scheiden. De spindel wordt eerst schuin in het midden van de kurk geplaatst. Deze wordt vervolgens opgesteld en zo ver mogelijk ingeschroefd. Dit moet de kurk van de wijnfles doorboren. Het bedrukken van kelnersmessen. Laat je inspireren! Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte kelnersmessen. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte kelnersmessen. Je bestelt alle denkbare bedrukte kelnersmessen hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier kelnermessen laten bedrukken.

Diverse kelnersmessen of kurkentrekkers kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normaal kelnersmes met logo wordt zo bijzonder. TBTB-relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze Kelnersmessen met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Kelnersmessen met logo goedkoop laten bedrukken.

De waarde van een gepersonaliseerde kelnersmessen met logo goedkoop laten bedrukken valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert, is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare kelnersmessen bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken kelnersmessen custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken kelnersmessen custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken kelnersmessen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Kelnersmessen met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.