Kleur
Prijs

t/m

Goedkope kartonnen bekers bedrukken met log

Bent u op zoek naar kartonnen koffiebekers bedrukt met uw eigen logo? Dan ben je bij TBTB aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor het bedrukken van kartonnen bekers voor koffie, espresso, cappuccino en zelfs latte macchiato. Onze koffiekopjes zijn al vanaf 250 stuks te bestellen en binnen 4 werkdagen in huis. Bent u op zoek naar papieren bekers in een kleine oplage? Dat is ook geen probleem.

Laat kartonnen bekers bedrukken voor meer service en publiciteit 's

Ochtends een coffee to go, 's middags een heerlijke ijscoupe of 's avonds een soep om mee te nemen - papieren bekers in alle mogelijke variaties zijn niet meer weg te denken uit de professionele gastronomie . Wanneer je je bedrijfslogo op je to-go bekers laat drukken maak niet alleen uw vaste klanten blij, maar vergroot ook de kans op het aantrekken van nieuwe klanten. Papieren bekers met logo zijn niet alleen heel praktisch omdat klanten ze kunnen gebruiken om eten en drinken mee te nemen naar kantoor of thuis, ze trekken ook de aandacht. Zo leren mensen uw bedrijf kennen en maken ze de volgende keer een kleine omweg op weg naar huis of tijdens hun lunchpauze om uw eten en drinken uit te proberen. Met name voor bakkerijen en snacks zijn Kartonnen bekers met een logo ideaal. Bij TBTB heb je de mogelijkheid om professioneel en individueel ontworpen kartonnen bekers bedrukken. Kies uit een groot assortiment verschillende soorten kopjes.

Ontwerp je eigen Kartonnen bekers: je kunt kiezen uit deze varianten

Afhankelijk van de doeleinden waarvoor u papieren bekers wilt laten bedrukken, zijn er zes verschillende varianten beschikbaar:

  • Koffiemok
  • Drinkbekers
  • Espressokopje
  • ijscoupe
  • Eetbakje
  • Kartonnen cups

Koffiebekers en kartonnen bekers zijn gemaakt van dubbelwandig karton zodat uw klanten ondanks de hete inhoud de papieren bekers met het logo in hun handen kunnen houden. Alle andere kopjes zoals ijsbekers, eetbekers, drinkbekers en espressokopjes zijn gemaakt van een enkelwandige karton. Bij het configureren heb je ook de mogelijkheid om je bekers met een kartonnen of plastic deksel te bestellen. De kartonnen deksels kunnen ook worden ontworpen met uw logo of motief. De kunststof deksels zijn verkrijgbaar in wit of zwart. Afhankelijk van de beker variant kunnen verschillende maten tussen 100 en 500 milliliter worden gekozen. Voor iedereen die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft en plaats brandstofbesparende producten, de koffiemok is ook gemaakt van gerecycled karton met een recycling deksel.

Laat de Kartonnen bekers bedrukken en gebruik hem voor veel dingen.

Een kopje koffie 's ochtends, na de lunchpauze of tijdens een lange rit is een ritueel waar veel mensen dol op zijn. Daarom is het onderdeel van een goede service in de meeste cafés, restaurants en bakkerijen om klanten drankjes aan te bieden om mee te nemen. Papieren bekers met deksel en individuele ontwerpen zijn hiervoor ideaal. Wanneer je een kartonnen mok kiest, voeg je een extra detail toe met verfijning.  Naast warme dranken zijn papieren bekers ideaal voor soepen, sauzen, desserts, voorgerechten en andere kleine lekkernijen die u "to go" aan uw klanten kunt verkopen. Als u uw papieren bekers zelf ontwerpt en met uw logo, uw slogan en uw bedrijfsnaam, bereik je altijd een verreikend reclame-effect. Uw bedrijfsnaam zal worden gezien waar uw klanten ook gaan met een van uw papieren bekers. Dus krijg je individueel bedrukte papieren bekers snel onderweg!