Kleur
Prijs

t/m

Kartonnen bekers bedrukken met logo

Kartonnen bekers bedrukken met logo voor op kantoor of event, we kunnen kartonnen bekers bedrukken vanaf 100 stuks en we kunnen bedrukken met logo of naam. Ook voor bekers bedrukken en mokken met logo ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Kartonnen bekers bedrukken en online kopen

Ochtends een coffee to go, 's middags een heerlijke ijscoupe of 's avonds een soep om mee te nemen – papieren bekers in alle mogelijke variaties zijn niet meer weg te denken uit de professionele gastronomie. Wanneer je je bedrijfslogo op je Togo bekers laat drukken maakt niet alleen uw vaste klanten blij, maar vergroot ook de kans op het aantrekken van nieuwe klanten. Papieren bekers met logo zijn niet alleen heel praktisch omdat klanten ze kunnen gebruiken om eten en drinken mee te nemen naar kantoor of thuis, ze trekken ook de aandacht. Zo leren mensen uw bedrijf kennen en maken ze de volgende keer een kleine omweg op weg naar huis of tijdens hun lunchpauze om uw eten en drinken uit te proberen. Vooral voor bakkerijen en snacks zijn Kartonnen bekers met een logo ideaal. Bij TBTB heb je de mogelijkheid om professioneel en individueel ontworpen kartonnen bekers bedrukken en online kopen. Kies uit een groot assortiment verschillende soorten kopjes.

Kartonnen bekers met logo goedkoop laten bedrukken.

Afhankelijk van de doeleinden waarvoor u papieren bekers wilt laten bedrukken, zijn er zes verschillende varianten beschikbaar:

  • Koffiemok
  • Drinkbekers
  • Espressokopje
  • ijscoupe
  • Eetbakje
  • Kartonnen cups

Koffiebekers en kartonnen bekers met logo goedkoop laten bedrukken zijn gemaakt van dubbelwandig karton zodat uw klanten ondanks de hete inhoud de papieren bekers met het logo in hun handen kunnen houden. Alle andere kopjes zoals ijsbekers, eetbekers, drinkbekers en espressokopjes zijn gemaakt van een enkelwandig karton. Bij het configureren heb je ook de mogelijkheid om je bekers met een kartonnen of plastic deksel te bestellen. De kartonnen deksels kunnen ook worden ontworpen met uw logo of motief. De kunststof deksels zijn verkrijgbaar in wit of zwart. Afhankelijk van de beker variant kunnen verschillende maten tussen 100 en 500 milliliters worden gekozen. Voor iedereen die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft en plaats brandstofbesparende producten, de koffiemok is ook gemaakt van gerecycled karton met een recycling deksel.

Laat de Kartonnen bekers bedrukken en gebruik hem voor veel dingen.

Een kopje koffie 's ochtends, na de lunchpauze of tijdens een lange rit is een ritueel waar veel mensen dol op zijn. Daarom is het onderdeel van een goede service in de meeste cafés, restaurants en bakkerijen om klanten drankjes aan te bieden om mee te nemen. Papieren bekers met deksel en individuele ontwerpen zijn hiervoor ideaal. Wanneer je een kartonnen mok kiest, voeg je een extra detail toe met verfijning.  Naast warme dranken zijn papieren bekers ideaal voor soepen, sauzen, desserts, voorgerechten en andere kleine lekkernijen die u "to go" aan uw klanten kunt verkopen. Als u uw papieren bekers zelf ontwerpt en met uw logo, uw slogan en uw bedrijfsnaam, bereik je altijd een verreikend reclame-effect. Uw bedrijfsnaam zal worden gezien waar uw klanten ook gaan met een van uw papieren bekers. Dus krijg je individueel bedrukte papieren bekers snel onderweg!

Kartonnen bekers met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.