Kleur

Prijs

t/m

Merk
Drinkglazen bedrukken

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina
Per pagina:

Drinkglazen bedrukken: Adverteer met stijl 

Om uw gasten op de juiste manier te behandelen of om uw klanten een praktisch cadeau te geven, kunt u online een bril laten bedrukken . Eenvoudig, snel en individueel volgens uw wensen. Profiteer van een grote selectie producten, talrijke kleuren en uitgebreide bedrukkingsgebieden voor uw reclamedrukwerk. Maak unieke drinkbekers en promotieartikelen die niet na één keer gebruik worden weggegooid. Omdat niet alleen het glas aan de hoogste eisen voldoet, zijn ook de gebruikte kleuren van hoge kwaliteit. Zo zijn de bedrukte glazen vaatwasser- en krasvast.

Drinkglazen bedrukken met logol voor uw individuele uitstraling

Geen enkel restaurant, café of bar die iets waard is, mag zonder individueel bedrukte glazen. De geserveerde drankjes smaken direct iets beter van hen en brengen professionaliteit en kwaliteit over aan de gast. Maak uw kenmerkende sfeer compleet door individuele wijn-, champagne- of bierglazen te laten bedrukken. Brillen zijn ook essentieel voor de uitrusting van vergader- en conferentieruimtes, uiteraard bedrukt met uw logo of slogan. Houd het hoofd koel tijdens vergaderingen dankzij waterglazen met het bedrijfslogo en vier succesvolle graden met een slokje van de juiste champagneglazen. Voor tussendoor een warme drank kunt u ook bekers bedrukken bij uw online drukkerij .

Brillen zijn ook populaire weggeefacties, zowel voor bedrijven als klanten. Terwijl laatstgenoemden kunnen uitkijken naar een praktisch, noodzakelijk en duurzaam keukengereedschap, kunnen bedrijven dankzij deze eigenschappen zeker zijn van veelvuldig gebruik en dus van waarneming. Of het nu gaat om bedrijven, clubs, drankenhandelaars of instellingen - ze gebruiken allemaal glazen met druk als onopvallende en smaakvolle reclame . Voorzie uw bril van een logo, of laat uw glas labelen. Ze garanderen immers vele jaren oogcontact. Feestelijke gelegenheden en evenementen zoals jaarlijkse of kerstvieringen bieden ook een passend kader waarin bedrukte glazen kunnen worden geplaatst. Plaats er gewoon uw logo op en maak een bijzonder goede indruk op gasten en medewerkers.

GEPERSONALISEERDE Drinkglazen. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde Drinkglazen en valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare Drinkglazen bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan. 

RELATIEGESCHENKEN Drinkglazen. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele Drinkglazen relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken Drinkglazen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen. 

Drinkglazen MET LOGO. Wat kun je drukken?

Diverse Drinkglazen kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale aansteker met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze Drinkglazen met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd. 

HET BEDRUKKEN VAN Drinkglazen. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte Drinkglazen. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte Drinkglazen. Je bestelt alle denkbare bedrukte Drinkglazen hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier Drinkglazen laten bedrukken.