Kleur
Prijs

t/m

MerkGlazen bedrukken met logo

Glazen bedrukken met logo voor op kantoor of beurs, we kunnen glazen bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam. Ook voor wijnglazen met logo en borrelglazen bedrukken ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Glazen bedrukken en online kopen.

Om uw gasten op de juiste manier te behandelen of om uw klanten een praktisch cadeau te geven, kunt u online een glas laten bedrukken. Eenvoudig, snel en individueel volgens uw wensen. Profiteer van een grote selectie producten, talrijke kleuren en uitgebreide bedrukkingsgebieden voor uw reclamedrukwerk. Maak unieke glazen bedrukken en online kopen en promotieartikelen die niet na een keer gebruik worden weggegooid. Omdat niet alleen het glas aan de hoogste eisen voldoet, zijn ook de gebruikte kleuren van hoge kwaliteit. Zo zijn de bedrukte glazen vaatwasser en krasvast.

Glazen met logo goedkoop laten bedrukken.

Geen enkel restaurant, café of bar die iets waard is, mag zonder individueel bedrukte glazen. De geserveerde drankjes smaken direct iets beter van hen en brengen professionaliteit en kwaliteit over aan de gast. Maak uw kenmerkende sfeer compleet door individuele glazen met logo goedkoop laten bedrukken. Glazen zijn ook onmisbaar voor de uitrusting van vergader- en conferentieruimtes, uiteraard bedrukt met uw logo of slogan. Houd het hoofd koel tijdens vergaderingen dankzij waterglazen met het bedrijfslogo en vier succesvolle graden met een slokje van de juiste champagneglazen. Voor tussendoor een warme drank kunt u ook bekers bedrukken bij uw online drukkerij.

Glazen zijn ook populaire weggeefacties, zowel voor bedrijven als klanten. Terwijl laatstgenoemden kunnen uitkijken naar een praktisch, nodig en duurzaam keukengereedschap, kunnen bedrijven dankzij deze eigenschappen zeker zijn van vaak gebruik en dus van waarneming. Of het nu gaat om bedrijven, clubs, drankenhandelaars of instellingen – ze gebruiken allemaal glazen met druk als onopvallende en smaakvolle reclame. Voorzie uw glas van een logo, of laat uw glas labelen. Ze garanderen toch vele jaren oogcontact. Feestelijke gelegenheden en evenementen zoals jaarlijkse of kerstvieringen bieden ook een passend kader waarin bedrukte glazen kunnen worden geplaatst. Plaats er gewoon uw logo op en maak een bijzonder goede indruk op gasten en medewerkers.

Bedrukte glazen voor je bedrijf?

De waarde van een gepersonaliseerde bedrukte glazen voor je bedrijf valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaard onderwerp, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare glazen bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken glazen custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken glazen custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken glazen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen. Diverse glazen kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normaal glas met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze glazen met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van glazen. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken door een bedrukte drinkglazen. Iets wat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte glazen. Je bestelt alle denkbare bedrukte glazen hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kun je hier glazen laten bedrukken.

Glazen met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.