Kleur

Prijs

t/m

Merk


Snijplanken bedrukken

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina
Per pagina:

Snijplanken bedrukken. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een Snijplanken bedrukken met logo. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte Snijplanken. Je bestelt alle denkbare bedrukte Theeglazen hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier Snijplanken bedrukken met logo.

Snijplanken met logo. Wat kun je drukken?

Diverse Snijplanken kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale aansteker met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze Snijplanken met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

RELATIEGESCHENKEN Snijplanken. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele Snijplanken relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken Snijplanken bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen. 

Geweldige advertentiebasis: snijplanken met uw logo als promotieartikel!

Elke keuken heeft minimaal één snijplank nodig. Het beschermt zowel de messen als het keukenwerkblad. Deze weggeefactie biedt ook een geweldige ruimte voor uw logo.

Waarom zijn snijplanken geschikt als weggeefactie?

Snijplanken worden heel vaak gebruikt, in veel huishoudens bijna dagelijks. Uw reclame is dus altijd aanwezig. Kleine snijplanken worden ook vaak gebruikt als snackplanken. Speciale snijplanken voor speciale gelegenheden: geef een rond bord met handvat weg voor een pizza-avond of een hoogwaardige combinatie die zowel geschikt is voor snijden als serveren.

Hoe worden snijplanken gebrandmerkt?

Houten snijplanken zijn voorbestemd voor effectief graveren. Of je nu midden op het snijvlak zit of discreet aan de rand, het is helemaal aan jou. In ieder geval kan geen enkele snijkant of wascyclus dit type afwerking schaden. Veel plastic borden kunnen over een groot gebied worden bedrukt. Kleurrijke kleuren, fotomotieven en meer zijn mogelijk door speciale processen. De reclame staat vaak op de achterkant z. B. gedrukt op een transparant bord. Bij het snijden is er geen risico dat de reclame hierdoor lijdt.

Onze aanbeveling

De Snack-snijplank is erg populair Het kan worden ontworpen met de IMould-techniek volgens alle regels van de kunst. De snijplank wordt gemaakt in Duitsland, met de IM Mocht de reclame direct aan de productie van het artikel worden bevestigd. De snijplank klassiek en tijdloos De groef aan de rand voorkomt dat vloeistoffen ernaast stromen.