Kleur
Prijs

t/m

Borrelglazen bedrukken

Een borrelglazen is een leuk cadeau om je warme relatie in stand te houden! Wat dacht je van een 9 cl in. borrelglas of luxe, geëtst whiskyglas? Ook bij uw klant thuis, nog opgemerkt worden. gefeliciteerd! Neem voor direct overleg contact op met de verkoper tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl.

Laat je borrelglas bedrukken en maak mooie herinneringen!

Bent u op zoek naar een manier om uw feest nog unieker te maken? Dan is de individuele Borrelglazen bedrukken met logo ideaal. Want met de door u gewenste motieven op de glazen zorgt u niet alleen voor een echt hoogtepunt tijdens het toasten, maar kunt u uw gasten desgewenst ook een evenementherinnering geven. Ontwerp uw eigen individuele schnaps of champagneglas en kijk uit naar effectieve unieke items voor uw feest!

Voor welke gelegenheden zijn gepersonaliseerde glazen geschikt?

Het plan om een borrelglas te laten bedrukken is geschikt voor een breed scala aan gelegenheden. Het idee is vooral populair bij bruiloften, verjaardagen, jubilea en doopfeesten. Maar gepersonaliseerde brillen zijn ook bijzonder geschikt voor bedrijfsevenementen - als relatiegeschenk voor klanten op beursoptredens of voor uw team tijdens het jaarlijkse kerstfeest. Wat u ook van plan bent: met deze individuele borrelglas wordt u zeker een echte blikvanger.