Kleur
Prijs

t/m

Merk


Kaarsen bedrukken met logo

Kaarsen bedrukken met logo voor naar kantoor of op reis, we kunnen kaarsen bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam. Ook voor aroma sets en fotolijstjes ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Kaarsen bedrukken en online kopen.

De beste manier om een ​​gezellige sfeer te creëren is met kaarsen. En hoe kan een indrukwekkend reclame-effect worden gecreëerd? Met bedrukte kaarsen! Door kaarsen als reclamemateriaal te laten bedrukken, zorgt u voor een positieve merkbeleving van uw bedrijf bij uw klanten. Bij het aansteken van de kaars zullen uw klanten met plezier aan uw bedrijf terugdenken. Voor een prettige totaalindruk zijn kaarsen met gravure ook in allerlei bedrijven te zien: Zorg ervoor dat uw klanten zich op hun gemak voelen – met kaarsen bedrukken en online als promotieartikel! Als u kaarsen bij ons laat bedrukken, heeft u een elegant relatiegeschenk in handen. Een kaars straalt rust en sereniteit uit. U kunt deze kaarsen personaliseren met een logo of een boodschap. Dit gebeurt op het grote deel van de kaars of eventueel op het etiket. In ons assortiment bedrukbare kaarsen vind je een grote variatie. Van goedkope opties tot luxere varianten. Het is een leuk relatiegeschenk om te combineren met een van onze andere relatiegeschenken. Laat bijvoorbeeld een omslag bedrukken of voeg kerst relatiegeschenken toe voor een leuk kerstpakket.

Kaarsen met logo goedkoop laten bedrukken.

De waarde van een kaarsen met logo goedkoop laten bedrukken valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare kaarsen bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken kaarsen custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken kaarsen custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken kaarsen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Bedrukte kaarsen voor je bedrijf?

Vooral kaarsen als reclamemiddel zijn populair. Geurkaarsen kunnen gebruikt worden om nare geurtjes te verdrijven, de inhoud van de theepot kan heerlijk ouderwets warm gehouden worden met een theepot en over het algemeen creëer je een romantische of gezellige sfeer met kaarsen. Bedrukte kaarsen voor je bedrijf zijn ideaal als giveaway, de houders kunnen eenvoudig bedrukt worden met een logo. Ze benadrukken het bedrijfslogo tijdens het brandproces en zorgen er zo voor dat de klant met plezier terugdenkt aan het bedrijf.

Laat uw logo bedrukken op promotionele kaarsen.

In onze online shop vindt u een groot aanbod aan actie kaarsen. Of u nu kaarsen wilt labelen of de kaarsen wilt verfijnen met uw bedrijfslogo. Bij TBTB-relatiegeschenken vindt u een verscheidenheid van verschillende vinden promotionele kaarsen. Zowel losse kaarsen als reclame kaarsen in een set met kandelaar en kaarsendover. Of een heerlijke wijnaccessoires. Het gebruik van een kaarsendover voorkomt dat hete was gespetterd, zoals bij het uitblazen. De functie is in principe heel eenvoudig, nadat de blushoed die aan de paal is bevestigd over de vlam is gestoken, gaat deze uit omdat deze geen zuurstof meer krijgt. Het principe werkt niet alleen bij waxinelichtjes, waarbij de kaars blussers helemaal over de kaars passen, maar ook bij "gewone" kaarsen. Onze LED-kaarsen, die absoluut vlamloos zijn en zeker een aangename sfeer creëren, zijn ideaal voor bijzonder vergeetachtige klanten.

Kaarsen met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.