Kleur
Prijs

t/m

MerkGoedkope dierbenodigdheden bedrukken met logo

Mensen houden van dieren. Wist u dat de helft van de Nederlandse huishoudens een of meer huisdieren heeft? Dit is de reden waarom gezelschapsdieren enorm populair zijn. Dit betreft voornamelijk honden, katten, konijnen, siervogels, kippen, duiven en knaagdieren. Daarom is het gebruik van een dierlijk product als gepersonaliseerd relatiegeschenk een mooie manier om veel dieren, eh baasjes, te bereiken met uw reclameboodschap! Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie over de mogelijkheden. Bel 0294-773 002 of e-mail info@tbtb.nl

Dierbenodigdheden bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een dierbenodigdheden bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare dierbenodigdheden bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken dierenartikelen. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele dierenartikelen relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken dierenartikelen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.