Kleur
Prijs

t/m

Merk

Goedkope aroma sets bedrukken met logo

Aroma sets bedrukken met logo voor op kantoor of in huis, Wij kunnen aroma sets bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen ook graveren met logo of naam.

Aroma set is een set van kaarsen, kandelaar, wierookstokjes en andere dingen.   Een set aan aroma's maakt je huis meteen warmer en ruikt tegelijk lekker. Aromasets zijn verkrijgbaar in verschillende geuren. Aromasets zijn inclusief wierookstokjes, bij deze wierookstokjes zit een bakje waar je het wierookstokje in kunt doen. Sommige smaakpakketten hebben thee-olie voor de oliebrander en potpourri. Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie over specificaties. Bel 0294-773 002 of e-mail info@tbtb.nl

Aroma sets bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een aroma sets bedrukken valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare aroma sets bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken aroma sets. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele aroma sets relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken aroma sets bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.