Kleur
Prijs

t/m

Merk

Stanley messen bedrukken met logo en online kopen

Ze zijn een van de relatiegeschenken die iedereen graag ontvangt. Op beurzen, promotiestands en dergelijke zijn uitsnijdingen waardevol promotiemateriaal met een verrassend langdurige werking. Stanleymessen zijn ontworpen als vloerbedekkingsmes. Aanvankelijk werden ze gebruikt voor het snijden van tapijten, maar al snel werden ze voor andere doeleinden gebruikt. Voor meer informatie of advies, bel 0294-773002 of schrijf naar info@tbtb.nl.

Stanley messen bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde stanleymessen bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaard item, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare stanleymessen bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken stanley messen. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele stanleymessen relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken stanleymessen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.