Kleur
Prijs

t/m

Merk


Rolmaten bedrukken met logo en online kopen

Het rolmaat is een handig cadeau voor bijvoorbeeld familieleden die in de bouw werken. Deze kunnen wij voorzien van een bedrukking zodat uw relaties regelmatig uw logo te zien krijgen. Voor meer informatie over het bedrukken of leveren van bedrukte rolmaten kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij kunnen u alles vertellen over de kenmerken van print- en meetlinten. Bel 0294-773 002

Rolmaten bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde rolmaten bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaard item, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare rolmaten bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Rolmaten met logo. Wat kun je drukken?

Diverse rolmaten kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale rolmaten met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze rolmaten met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van rolmaten. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte rolmaten. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte rolmaten. Je bestelt alle denkbare bedrukte rolmaten hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier rolmaten laten bedrukken.

Relatiegeschenken rolmaten. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele rolmaten relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken rolmaten bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.