Kleur
Prijs

t/m

Merk

Multitools bedrukken met logo en online kopen

Wil je je relatie een handig cadeau geven? Geef dan een multitool cadeau. Multitool is multifunctioneel omdat dit handgereedschap veel functies heeft. Met een reeks handtekeningtools heeft uw relatie alle benodigde tools binnen handbereik. Deze slimme tool is een echte topper in het assortiment. Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie over specificaties. Bel 0294-773 002 of mail naar info@tbtb.nl.

Multitools bedrukken. Wat mogen ze kosten?

De waarde van een multitools bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaard item, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare multitools bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken multitools. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele multitools relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken multitools bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Multitools printen met logo of slogan

Een multitool is, zoals het woord al zegt, een 'tool' die op veel manieren kan worden gebruikt. Een voorbeeld is een tang met mes, schroevendraaier en ander gereedschap in één. Dus je relatie hoeft alleen maar een multitool mee te nemen om de hele klus te klaren. Zo hebben uw klanten altijd alle tools bij zich.

Een veelzijdige tool die snel en gemakkelijk print

Multitool printen doe je eenvoudig bij TBTB. Een bedrukking wordt altijd geheel naar uw wens uitgevoerd. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo of bedrijfsnaam te uploaden naar onze website en wij doen de rest. Een reden om meerdere tools te printen is dat uw relatie uw bedrijf langer zal herinneren wanneer het product wordt gedrukt. U adverteert dus zeer effectief op een relatief goedkope manier.

Logo gedrukt multi-tools

Logo gedrukt multi-tools zijn het perfecte cadeau voor elk moment van het jaar. Je relatie kan het het hele jaar door gebruiken. We hebben veel gereedschappen in verschillende soorten en maten. Wij kunnen altijd een multitool bedrukken die perfect past bij de huisstijl van uw bedrijf.

Cadeau afgewerkt met een print.

Bestel je cadeau snel en eenvoudig op onze website. Dankzij de iDEAL-betaalmogelijkheid is niet alleen het bestelproces maar ook het betaalproces snel afgerond. Als u tijdens het plaatsen van uw bestelling vragen of opmerkingen heeft, kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de website, maar u kunt ook een e-mail sturen naar verkoop@tbtb.nl. Onze medewerkers staan ​​voor u klaar en helpen u graag verder.

Goedkope multitools 

Via onze TBTB webshop bestelt u in enkele stappen uw multitool relatiegeschenk. Op de productpagina kunt u al uw wensen aangeven. Denk aan de gewenste aantallen, kleur en bedrukking. Wanneer wij al uw wensen hebben ontvangen, maakt onze studio een digitale proefdruk. Dit is een digitaal voorbeeld waar u kunt zien hoe uw persoonlijke multitool promotionele giveaway eruit komt te zien. We beginnen pas met het drukproces als u er 100% tevreden over bent.