Kleur
Prijs

t/m

MerkMultitools bedrukken met logo

Multitools bedrukken met logo voor naar je werk of op reis, we kunnen multitools bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam. Ook voor gereedschap bedrukken en gereedschapsets met logo ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Multitools bedrukken en online kopen.

Multitool is multifunctioneel omdat dit handgereedschap veel functies heeft. Met een reeks multitools heeft uw relatie alle benodigde tools binnen handbereik. Deze slimme tool is een echte topper in het assortiment.  De waarde van een multitool bedrukken met logo en online kopen valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaard relatiegeschenk, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare multitools bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken multitools custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken multitools custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken multitools bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Multitools met logo goedkoop laten bedrukken.

Een multitool is, zoals het woord al zegt, een 'tool' die op veel manieren kan worden gebruikt. Een voorbeeld is een tang met mes, schroevendraaier en ander gereedschap in een. Dus je relatie hoeft alleen maar een multitool mee te nemen om de hele klus te klaren. Zo hebben uw klanten altijd alle tools bij zich. Via onze webshop bestelt u in enkele stappen uw multitool relatiegeschenk. Op de productpagina kunt u al uw wensen aangeven. Denk aan de gewenste aantallen, kleur en bedrukking. Wanneer we al uw wensen hebben ontvangen, maakt onze studio een digitale proefdruk. Dit is een digitaal voorbeeld waar u kunt zien hoe uw persoonlijke multitool promotionele giveaway eruit komt te zien. We beginnen pas met het drukproces als u er 100% tevreden over bent.

Een veelzijdige tool die snel en gemakkelijk print

Multitool printen doe je eenvoudig bij TBTB. Een bedrukking wordt altijd geheel naar uw wens uitgevoerd. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo of bedrijfsnaam te uploaden naar onze website en we doen de rest. Een reden om meerdere tools te printen is dat uw relatie uw bedrijf langer zal herinneren wanneer het product wordt gedrukt. U adverteert dus zeer effectief op een relatief goedkope manier.

Logo gedrukt multitools

Logo gedrukt multitools zijn het perfecte cadeau voor elk moment van het jaar. Je relatie kan het hele jaar door gebruiken. We hebben veel gereedschappen in verschillende soorten en maten. Wij kunnen altijd een multitool bedrukken die perfect past bij de huisstijl van uw bedrijf.

Cadeau afgewerkt met een print.

Bestel je cadeau snel en eenvoudig op onze website. Dankzij betaalmogelijkheid, Ideal en PayPal is niet alleen het bestelproces, maar ook het betaalproces snel afgerond. Als u tijdens het plaatsen van uw bestelling vragen of opmerkingen heeft, kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de website, maar u kunt ook een e-mail sturen naar verkoop@tbtb.nl. Onze medewerkers staan ​​voor u klaar en helpen u graag verder.

Multitools met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.