Kleur
Prijs

t/m

Merk

Hoofdlampen bedrukken met logo en online kopen

Voorhoofdlampen of hoofdlampen zijn erg populair bij buitensportactiviteiten. Ze zijn ideaal voor gebruik in sport, vrije tijd en werk. Ze brengen licht in de duisternis, waar en wanneer dat nodig is. Het grote voordeel van hoofdlampen ten opzichte van traditionele zaklampen is dat je allebei je handen vrij hebt. In sport en vrije tijd worden hoofdlampen vooral gebruikt bij joggen, fietsen en klimmen. Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie over specificaties. Bel 0294-773 002 of e-mail info@tbtb.

Hoofdlampen bedrukken, wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde Hoofdlampen bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert, is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare Hoofdlampen bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken Hoofdlampen, benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele Hoofdlampen relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken Hoofdlampen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.