Kleur
Prijs

t/m

Merk

Duimstokken bedrukken met logo en online kopen

Werk je bij een bouwbedrijf? Of is het gewoon een bedrijf met een groot aantal vakbekwame medewerkers? bedruk vervolgens de duimstokken met logo. Duimstokken worden heel vaak gebruikt. Ze worden gebruikt om snel iets te meten of voor hele grote klussen. Met andere woorden, duimstokken zijn voor veel relaties een goed cadeau. Daarom worden de duimstokken gedrukt.Voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen, een e-mail sturen naar info@tbtb.nl of bellen naar 0294 773002

Duimstokken bedrukken, wat mogen ze kosten?

De waarde van een gepersonaliseerde duimstokken bedrukken met logo valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meer prijs. De meerwaarde die dat u oplevert, is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare duimstokken bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Bedrukte duimstok

Werkt u bij een bouwbedrijf? Of gewoon in een bedrijf waar veel doe-het-zelvers in dienst zijn? bedruk een duimstok met logo. Vouwstokken worden heel vaak gebruikt. Ze worden gebruikt om snel iets op te meten of voor hele grote klussen. Met andere woorden, duimstokken zijn een geweldig cadeau voor veel relaties. Dus laat de duimstokken drukken.

Waarom de duimstok met logo ideaal is

TBTB heeft medewerkers in dienst die al jaren duimstokken drukken. Wij raden u aan het product te voorzien van een opdruk. Printen van een logo zorgt voor een langer geheugen voor uw bedrijf. Ook kun je met een bedrukking meerdere mensen bereiken wanneer de cadeaus door anderen worden gezien. De bedrukking wordt geheel naar uw wensen uitgevoerd. Alle duimstokken zijn ook onbedrukt te bestellen. Vouwmeter afdrukken voor relaties TBTB biedt een ruim assortiment duimstokken. Cadeaus zijn in veel verschillende soorten en maten te bestellen. Zo is er altijd wel een cadeau dat precies past bij de visuele identiteit van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze één meter kortere duimstok, twee meter duimstok of stevige duimstok. Bestel je cadeau snel en gemakkelijk.

Bij TBTB is het mogelijk om snel en eenvoudig je cadeaus te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om met iDEAL te betalen is niet alleen het bestelproces maar ook het betaalproces snel afgerond. Mocht u bij het bestellen nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de telefoon, maar je kunt ook een e-mail sturen. Onze medewerkers staan ​​voor u klaar en helpen u graag verder.

Relatiegeschenken duimstokken bestellen. Benieuwd naar een ontwerp?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele duimstokken bestellen met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken duimstokken bestellen met bedrukking van logo, of tekst, online de prijzen berekenen.