Kleur
Prijs

t/m

Merk

Duimstokken bedrukken met logo

Duimstokken bedrukken met logo voor in de bouw of werkplaats, we kunnen duimstokken bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of zelfs rond drukken met logo of naam. Ook voor rolmaten met logo en multitools bedrukken ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Duimstokken bedrukken en online kopen.

De waarde van een gepersonaliseerde duimstokken bedrukken met logo en online kopen valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert, is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare duimstokken bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Bedrukte duimstok voor uw bedrijf?

Werkt u bij een bouwbedrijf? Of gewoon in een bedrijf waar veel doe-het-zelvers in dienst zijn? Bedruk duimstok met logo voor uw bedrijf.  Vouwstokken worden vaak gebruikt. Ze worden gebruikt om snel iets op te meten of voor hele grote klussen. Met andere woorden, duimstokken zijn een geweldig cadeau voor veel relaties. Dus laat de duimstokken drukken.

Waarom de duimstok met logo ideaal is.

TBTB heeft medewerkers in dienst die al jaren duimstokken drukken. Wij raden u aan het product te voorzien van een opdruk. Printen van een logo zorgt voor een langer geheugen voor uw bedrijf. Ook kun je met een bedrukking meerdere mensen bereiken wanneer de cadeaus door anderen worden gezien. De bedrukking wordt geheel naar uw wensen uitgevoerd. Alle duimstokken zijn ook onbedrukt te bestellen. Vouwmeter afdrukken voor relaties TBTB biedt een ruim assortiment duimstokken. Cadeaus zijn in veel verschillende soorten en maten te bestellen. Zo is er altijd wel een cadeau dat precies past bij de visuele identiteit van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze één meter kortere duimstok, twee meter duimstok of stevige duimstok. Bestel je cadeau snel en gemakkelijk.

Bij TBTB is het mogelijk om snel en eenvoudig je cadeaus te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om met iDEAL te betalen is niet alleen het bestelproces, maar ook het betaalproces snel afgerond. Mocht u bij het bestellen nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de telefoon, maar je kunt ook een e-mail sturen. Onze medewerkers staan ​​voor u klaar en helpen u graag verder.

Relatiegeschenken duimstokken custom laten maken.

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele duimstokken bestellen met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken duimstokken custom laten maken met bedrukking van logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Duimstokken met logo bestellen:

Gereedschap bedrukken bestel je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.