Kleur
Prijs

t/m

Merk

Visitekaartjes bedrukken met logo

Visitekaartjes bedrukken – de basis van uw zakelijk briefpapier

Een zakelijke bijeenkomst zonder visitekaartjes uit te wisselen. Visitekaartjes zijn nog steeds een van de belangrijkste reclamemedia. Gebruik uw kaart om uzelf en uw bedrijf vanaf het eerste gesprek professioneel voor te stellen. Een blik op de voor- en achterkant en in een paar seconden bepaalt u welke indruk uw klant van u en uw bedrijf heeft. Het mooie is: deze eerste indruk heeft u zelf in de hand! Materiaal en design zijn bepalend. Uw kaart – bv B. op een beurs of op een zakelijk evenement - onderscheiden van een groot aantal kaarten en blijvend herinnerd worden door de ontvanger. Van het klassieke visitekaartje tot het visitekaartje met vouw- of stickerfunctie - allemaal verkrijgbaar in verschillende materialen, papierdiktes en met afwerkingen: uw online drukkerij biedt u een breed scala aan mogelijkheden voor het afdrukken van visitekaartjes voor de uiteenlopendste eisen.

Kies uit onze verscheidenheid aan visitekaartjes en druk uw visitekaartjes online af

  • Onklopbare prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering: met onze klassieke visitekaartjes zit u goed. Wat papier betreft, zijn het de meest gebruikte visitekaartjes. Laat visitekaartjes online afdrukken in standaardformaat (8,5 × 5,5 cm) en ontvang uw persoonlijke kaartjes dezelfde dag nog – dankzij dezelfde dag service.
  •  Wil je er bijzonder effectief uitzien? Gebruik exclusief materiaal bij het printen van je visitekaartjes: parelmoer glans, metallic effect of linnenstructuur maken van je visitekaartje een echt pareltje.