Kleur
Prijs

t/m

Merk

Stickers bedrukken met logo

Snel en goedkoop stickers bedrukken? Met de handige website van TBTB bestel je eenvoudig zelf stickers. Bedrukte stickers kunnen voor veel toepassingen worden gebruikt. Of het nu gaat om buitentoepassingen zoals gevel- of raamreclame, of binnentoepassingen zoals etiketten of vloerstickers.

Je bent permanent aanwezig met mega-impact stickers bedrukken

Als je in het geheugen van (potentiële) klanten wilt blijven plakken, ontkom je niet aan opvallende stickers. Of het nu buiten of binnen is, voor de branding van uw eigen wagenpark, als klantloyaliteit tool of als kers op de taart voor uw eigen verkiezingsreclame: het laten bedrukken van stickers is een kosteneffectieve en effectieve reclamemaatregelen die succes belooft in een brede verscheidenheid aan industrieën.

Welke vormen kunnen stickers en stickers hebben?

Vierkant, rechthoekig, rond, ovaal of individueel gestanst: een sticker laten ontwerpen betekent een product ontvangen dat helemaal naar je idee is. Bij TBTB bepaal je niet alleen het materiaal, de gebruikte lijm, het printmotief en de inkten, maar ook de vorm van je stickers.

Bestel stickers in veel standaardafmetingen, in het configureerbare gewenste formaat of zelfs in vrije vorm gestanst. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wolkje, een hartje, een ster of (geheel passend bij de huisstijl) een sticker volgens de contouren van uw bedrijfslogo?

Waar kunnen stickers voor worden gebruikt?

Voordat je verdwaalt in de eindeloze uitgestrektheid van zelfklevende reclamemedia, moet je jezelf de vraag stellen waar je het wilt gebruiken. Met deze overweging kunnen stickers worden onderverdeeld in brede categorieën die het voor u gemakkelijker maken om een ​​keuze te maken.