Kleur
Prijs

t/m

Theeglazen bedrukken met logo

Theeglazen bedrukken met logo voor op kantoor of event, we kunnen theeglazen bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of graveren met logo of naam. Ook voor glazen bedrukken en theedozen ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Theeglazen met logo goedkoop laten bedrukken.

Welke warme drank u ook verkiest: in een aantrekkelijk kopje is het gewoon lekkerder! Theeglazen bedrukken, die vooral populair zijn bij theeliefhebbers, zijn daarom geschikt als relatiegeschenk. Door stijlvolle theeglazen met logo goedkoop laten bedrukken als relatiegeschenk, geeft u uw klanten de mogelijkheid om onder het genot van hun favoriete thee even te genieten van een klein momentje van genot. Uw klanten zullen dit positieve gevoel met uw bedrijf associëren: Laat nu glazen bekers bedrukken en bereik een heel bijzonder reclame-effect!

Als u op zoek bent naar een mooi en praktisch cadeau, dan zijn theeglazen misschien iets voor uw bedrijf. Want theeglazen worden veel gebruikt en zijn altijd handig, zowel op kantoor als thuis. De ontvanger zal zeer dankbaar zijn en het geschenk echt gebruiken. Het bedrukken van theeglazen is daarom een ​​goede manier om uw merk en naamsbekendheid te versterken. Laat uw theeglas bedrukken met uw naam, logo of andere opdruk. Zo ontstaat er een mooi relatiegeschenk of promotieartikel dat u in uw bedrijf kunt gebruiken. Deel het uit aan uw naasten of schenk de beursbezoekers een mooi bedrukt theeglas. Hierdoor kunt u misschien nieuwe klanten binnenhalen of uw bestaande relaties versterken! Laat TBTB helpen met het bedrukken van uw theeglazen. Bekijk hieronder ons aanbod en bestel eenvoudig online!

Bedrukte theeglazen voor je bedrijf?

Thee liefhebbers in het bijzonder willen gebruiken glazen bekers in plaats van conventionele keramiek voor hun geliefde warme drank. Door het doorzichtige glas kunnen ervaren theedrinkers het perfecte trekpunt bepalen op basis van de kleur van de thee. Glazen bekers zijn net als normale theeglas, eenvoudig te bedrukken als reclamemateriaal en bieden voldoende ruimte voor uw bedrijfslogo. De doorzichtige gesatineerde theeglazen overtuigen met een bijzondere uitstraling als reclamemedium. De promotionele bedrukte theeglazen voor je bedrijf met metalen of glazen handgrepen laat je print goed tot zijn recht komen dankzij het gesatineerde glas. Optisch zien deze bijzondere glazen bekers eruit als een stijlvolle mix tussen klassieke bekers en glazen bekers.

Theeglazen bekers als reclamemedia.

Natuurlijk zijn bedrukte theeglazen niet alleen geschikt als promotieartikel voor theedrinkers. Koffie, waarschijnlijk de populairste warme drank onder Nederlanders, kan net zo gemakkelijk worden gedronken uit de doorzichtige glazen bekers. Bijzonder populaire dranken zoals latte macchiato of cappuccino kunnen in een passende glazen beker met de verschillende lagen melkschuim en espresso worden gepresenteerd. Zo worden warme dranken echte blikvangers en trekken veel looks en automatisch ook op uw bedrukte bedrijfslogo. Glazen kopjes reclamemateriaal overtuigen met een ideale mix van ontwerp en functionaliteit die uw klanten zal verrassen met elke warme drank. De koffiebekers van glas kunnen zowel in de kantoor- als in de thuiskeuken worden gebruikt en zullen op lange termijn uw reclamedruk in een brede omgeving verspreiden. Of je nu de door je gekozen glazen beker wilt bedrukken of liever glazen bekers met gravure wilt. Bij TBTB kun je jouw giveaway glazen bekers individueel ontwerpen.

Theeglazen bedrukken en online kopen.

De waarde van een gepersonaliseerde theeglazen bedrukken met logo en online kopen valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken, persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een nauwkeurig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare theeglazen bedrukken bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Relatiegeschenken theeglazen custom laten maken?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele theeglazen relatiegeschenken custom laten maken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken theeglazen bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.