Kleur
Prijs

t/m

Merk

Shotglaasjes bedrukken met logo

Shotglaasjes is een leuk cadeau om je warme relatie in stand te houden! Wat dacht je van een 9 cl in. shotglaasje of luxe, geëtst whiskyglas? Ook bij uw klant thuis, nog opgemerkt worden. Ook voor wijnglazen en theeglazen ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Shotglaasjes bedrukken en online kopen.

Bent u op zoek naar een manier om uw feest nog unieker te maken? Dan is de individuele shotglaasjes bedrukken met logo en online kopen ideaal. Want met de door u gewenste motieven op de glazen zorgt u niet alleen voor een echt hoogtepunt tijdens het toasten, maar kunt u uw gasten desgewenst ook een evenement herinnering geven. Ontwerp uw eigen individuele schnaps of champagneglas en kijk uit naar effectieve unieke glazen voor uw feest!

Shotglaasjes met logo goedkoop laten bedrukken.

Het plan om een shotglaasjes met logo goedkoop laten bedrukken is geschikt voor een breed scala aan gelegenheden. Het idee is vooral populair bij bruiloften, verjaardagen, jubilea en doopfeesten. Maar gepersonaliseerde brillen zijn ook bijzonder geschikt voor bedrijfsevenementen – als relatiegeschenk voor klanten op beursoptredens of voor uw team tijdens het jaarlijkse kerstfeest. Wat u ook van plan bent: met deze individuele shotglaasje wordt u zeker een echte blikvanger.

Shotglaasjes met logo bestellen.

Glazen bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.