Kleur

Prijs

t/m

MerkBidons bedrukken

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina
Per pagina:

Bidons bedrukken. LAAT JE INSPIREREN!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte Bidon. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bidons bedrukken met eigen logo. Je bestelt alle denkbare bidons bedrukken met logo  hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier bidons laten bedrukken. maar ook ook drinkflessen, of waterflessen bedrukken met eigen logo. 

Bidon met logo. WAT KUN JE DRUKKEN? Diverse Bidons kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale bidon met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze bidons met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd. neem ook eens een kijkje bij de H2O bidons.

Bidons bedrukken

Bidons bedrukken - Promotionele Bidons

Bidons met logo - bidons bedrukt - bidons met eigen label - bidons Branding - Promotional Water - reclamemateriaal Wassser - reclamewater Promotiewater is zeer trendy met een individuele reclamedruk. Het waterfleslabel is ontworpen over het gehele oppervlak van 4 C en wordt met een transferfolie op de waterflessen aangebracht. We komen water tegen als reclamemiddel in veel kantoren tijdens vergaderingen of evenementen. U kunt water met een logo krijgen als reclamewater met kooldioxide, medium of als stilstaand water. Laat nu waterflessen bedrukken en adverteer waterflessen met een logo voor allerlei promoties. De klassieker onder reclamewater zijn de PET-flessen voor mineraalwater met een individueel ontworpen label. Met eenvoudige reclamelogo's kunnen we de reclameprint ook printen volgens HKS of Pantone kleurcodes. De promotionele waterflessen zijn verkrijgbaar in de maten 0,33 liter en 0,5 liter met sportdop of schroefdop. Met dit weggeefwater blijft geen keel droog. Originele waterflessen met een eigen ontwerp en waterflessen met een eigen label zijn echte blikvangers op elke conferentie en bij elk bedrijfsevenement. Alle waterflessen zijn al in kleine hoeveelheden beschikbaar als promotiewater. Druk nu water af, voordat u uw eigen label ontwerpt en goedkoop water met bedrijfslogo als reclamewater online bestelt op werbmittel24.com. Logo water in kleine flesjes als weggeefwater - altijd een bijzondere blikvanger.

Bidons met een individueel logo

Een mineraalwater met een eigen label in glazen flessen mag niet ontbreken op een vergadertafel, tijdens vergaderingen of trainingen. Het complete watergamma wordt geproduceerd en geproduceerd volgens de huidige hygiënenormen, richtlijnen en wettelijke eisen. Aantrekkelijke prijzen en de beste waterkwaliteit zijn gegarandeerd. Voor het reclamewater in de glazen fles of als PET-fles is een borg van € 0,25 verschuldigd. De eindklant krijgt deze borg terug bij inlevering bij de winkelier. Waterflessen bedrukken zonder aanbetaling is mogelijk als het aflever- en factuuradres niet Duitsland is. Bestel nu bidons met uw eigen logo als promotiedrankjes voor het komende Promoton evenement. 

Gepersonaliseerde Bidons. WAT ZIJN DE TRENDS? De waarde van een gepersonaliseerde Bidons en valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare gepersonaliseerde bidons bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan. 

Promotiewater met een eigen label

Puur en fris en trouw aan het motto "Een klassieker gaat nooit uit de mode, we bieden de belangrijkste drank voor elk levend wezen. Het mineraalwater, hoge kwaliteit en natriumarm als een natuurlijk product uit een verse bron zonder toevoegingen (behalve koolzuur, indien gewenst) voorzien van een label in witte basiskleur of met een transparant folielabel, beide bidonetiketten kunnen volledig bedrukt en vormgegeven worden. 

Relatiegeschenken Bidon. BENIEUWD NAAR EEN ONTWERP?

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele relatiegeschenken bidon met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. onze best verkochte bidon.  Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken Bidon bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.