U heeft geen producten in uw offerte aanvraag

Alle shops

Producten op alfabet

 • Bedrukkingsmogelijkheden

  Uiteraard kan TBTB Relatiegeschenken alle producten, binnen de mogelijkheden, voorzien van uw bedrijfsnaam, slogan en / of logo naar wens. Voor het bedrukken van de producten maakt TBTB Relatiegeschenken uiteraard gebruik van de allernieuwste technieken. Hieronder ziet u een specificatie van de de doootal Business gehanteerde technieken voor het aanbrengen van de tekst en of het logo op uw producten.


  Tampondruk
  • Tampondruk

   Deze techniek is te gebruiken op bijna alle achtergronden en vormen. Het ontwerp wordt eerst via een fotografisch proces op een metalen plaatje geplaatst. De afbeelding wordt daarna aangebracht op een pad (een rubberen stempel) Doordat deze pads in verschillende afmetingen te maken kunnen we diverse vormen bedrukken. De meeste artikelen in onze catalogus kunnen via padprinting met één of meerdere kleuren bedrukt worden. Ceramische artikelen bedrukt met een pad print zijn niet op hoge temperaturen gebakken. Dit houdt in dat we de hechting van de bedrukking niet kunnen garanderen als de artikelen op hoge temperaturen in de afwasmachine worden gewassen. Voor een goede hechting van het logo adviseren wij het gebruik van een zeefdruk transfer voor het bedrukken van deze artikelen.

  Zeefdruk
  • Zeefdruk

   Dit is een techniek waarbij het artwork via venster met gaas met een lichtgevoelige bovenlaag op het artikel wordt aangebracht. Op dit gaas wordt een film geplaatst waarop sommige delen licht door laten en andere delen niet. Het gaas met de film wordt dan blootgesteld aan ultra violet licht. De plekken die niet zijn belicht worden uit het gaas gespoeld zodat de inkt hier doorheen kan. Het venster wordt direct op het artikel geplaatst en de inkt wordt door de openingen in het gaas op het artikel gedrukt. Deze techniek is alleen geschkt voor vlakke oppervlaktes. De meeste artikelen in onze catalogus kunnen via zeefdruk met één of meerdere kleuren bedrukt worden. Papraplu’s en tassen zijn artikelen die vaak met deze techniek bedrukt worden.

  rondZeefdruk
  • Rondzeefdruk

   Sommige logo’s zijn te groot om met een padprint op een pen te plaatsen door de ronding van het artikel. Door middel van een rondzeefdruk kunnen de pennen rondom bedrukt worden. U kunt uw contact opnemen met uw contactpersoon voor meer informatie over deze druktechniek.

  Transferdruk
  • Transferdruk

   Het logo wordt gedrukt op een papier met en zeefdruk, een zogenaamde transfer. Deze tranfer wordt op de gewenste maat gesneden en wordt via een warmtepers op het artikel aangebracht. Deze techniek wordt vaak gebruikt op textiel of paraplu’s. Sommige artikelen in ons assortiment kunnen worden bedrukt met één keur via de zeefdruk techniek, voor meerdere kleuren kunnen deze artikelen allen bedrukt worden met een transfer. Transfers worden ook gebruikt om kleine details zichtbaar te maken die zouden wegvallen bij een zeefdruk.

  keramische Transferdruk
  • Keramische Transfer

   Het logo wordt gedrukt op een papier met en zeefdruk, een zogenaamde transfer. Deze transfer wordt op het ceramische artikel geplaatst. Het artikel wordt daarna afgebakken in een oven op een temperatuur boven de 700°C. Tijdens het afbakken wordt de inkt van de transfer wordt opgenomen door het ceramiek. Het artwork kan na het afkoelen van het artikel niet meer verwijderd worden bij normaal normaal gebruik.

  Borduren
  • Borduren

   Uw beeldmerk wordt vertaald naar een digitale borduurkaart. Echter, borduren kan niet altijd een letterlijke interpretatie van uw beeldmerk zijn. Bijvoorbeeld, voor leesbaarheid dienen letters en cijfers altijd minimaal 5 mm. hoog te zijn. Vervolgens wordt het beeldmerk met een computergestuurde machine op het product gestikt. De prijs van een borduursel wordt altijd berekend aan de hand van het aantal steken en de tijd die de machine er voor nodig heeft om het borduursel te maken. Borduren wordt over het algemeen gehanteerd bij polo’s, jacks, bodywarmers, caps, baddoeken, overhemden en dergelijken.

  Blinddruk
  • Blinddruk

   Aan de hand van een film wordt een aluminium of messing cliché (stempel) gemaakt. Onder hoge druk en met warmte wordt vervolgens het beeldmerk in het materiaal geperst, hierdoor ontstaat een verdieping. Blinddruk wordt voornamelijk toegepast op lederen en kunstlederen producten.

  Foliedruk
  • Foliedruk

   Dit is in principe hetzelfde principe als bij blinddruk. Echter bij het persen wordt een folie aangebracht. Over het algemeen is dit in goud of zilver maar andere kleuren zijn uiteraard ook mogelijk. Deze methode wordt vooral toegepast op lederen en kunstlederen producten.

  Digitale print
  • Digitale bedrukking

   Door gebruik te maken van een inktjet wordt uw logo direct op het artikel bedrukt.. Deze techniek is geschikt voor vlakke of 3d artikelen en kan op bijna elk materiaal geplaatst worden. Het voordeel van deze techniek is dat uw logo haarscherp op een artikel kan worden bedrukt. Het artwork wordt altijd in fullcolor geprint en de details kunnen zeer goed worden weergegeven. Van een simpele tekst tot hoge resolute afbeeldingen kunnen worden bedrukt met deze techniek. Het printen wordt zeer precies gedaan en is daardoor zeer geschikt voor artwork met meerdere kleuren. Het is tevens mogelijk om de een gedeelte van de opdruk dezelfde kleur te geven als het artikel. Er kan met deze techiek zelfs tot aan de randen van een artikel worden gedrukt. Hierdoor kan met deze techniek groter en gedetaileerder gedrukt dan een normale padprint. Op sommige artikelen moet er eerst een witte laag worden bedrukt of de artikelen moeten eerst voor bewerkt worden om het logo zo goed mogelijk uit te laten komen.

  Lasergraveren
  • Lasergraveren

   Is een methode waarmee het logo in het artikel wordt gebrand. De laser wordt via een computer aangestuurd. De kleur die tevoorschijn komt is afhankelijk van het material van het artikel en de lagen die onder de oppervlakte van het artikel zitten.
Hulp nodig?