Kleur
Prijs

t/m

Stressballen bedrukken met logo

Stressballen bedrukken met logo en online kopen voor op kantoor of event, we kunnen stressballen bedrukken vanaf 50 stuks en we kunnen graveren of bedrukken met logo of naam. Hieronder vind je een ruim aanbod aan stressballen. Verschillende stressballen kunnen bedrukt worden met uw logo of tekst.  Wilt u vooraf zien hoe uw logo eruit komt te zien, dan kan dat natuurlijk. We maken gratis een digitale proef voor u.

Stressballen bedrukken en online kopen.

Stressreductie en betere concentratie dankzij zachte stressballen bedrukken met logo en online kopen In het professionele of privéleven zijn er stressvolle fasen of momenten waarop de bloeddruk omhoogschiet. Hiermee  stressballen  uitstekend helpen verlichten van stress! Omdat kneden, duwen of gooien met een verkreukelde bal onze hersenen afleidt van de oorzaak van onze stress en dus kan bijdragen aan ontspanning. Als klanten last minute verzoeken tot verandering hebben, hun collega's dringend ondersteuning nodig hebben en de deadline nu al dreigt, kan het helpen om aan een stressbal te bedrukken. Het maakt niet uit of u het in een hand kneedt of knijpt, met uw vingers drukt, op de grond gooit of tegen de muur gooit dit  promotie-item biedt u een uitlaatklep voor uw stress. Bovendien zijn stressballen bedrukken met logo een soort handmatige afleidingstactiek: je handen betrekken bij een meer onbekende activiteit kun je helpen je denk blokkade te doorbreken, zodat je meer gefocust en geconcentreerd kunt blijven werken.

Relatiegeschenken stressballen custom laten maken?

Waarom zijn relatiegeschenken stressballen custom laten maken met eigen bedrukking geweldig als? De ronde  stressbal zijn een ideaal relatiegeschenk op vele manieren: in alle situaties die stressvol voor de betrokkenen kunnen zijn, mensen waarderen de handige stresskiller als een gezond alternatief voor sigaretten, alcohol en  snoep en snacks. Of het nu gaat om evenementen die u sponsort en waar organisatoren veel te doen hebben, op  beurzen waar bezoekers veel indrukken hebben om door te werken, of bij sportwedstrijden waar velen hun favorieten aanmoedigen. op maat gemaakte antistressballen zijn een  populair weggevertje, met deze kneedbaren ballen profiteert u niet alleen van ontspannen, potentiële klanten, maar ook van het enorme assortiment aan antistress relatiegeschenken: zoveel mensen nemen hun bal naar het werk, bijvoorbeeld om stress te verminderen, ze verspreiden hun reclameboodschap daar. Dit valt op zijn beurt op de collega's, aan de ene kant neemt uw logo op de bal waar, maar wil zeker ook de gunstige effecten proberen. Trouwens: uw medewerkers zullen blij zijn met zulke  antistressballen! Rust uw medewerkers uit met een dergelijk product in uw bedrijfsontwerp en help hen met stressreductie.

Stressballen bestellen uit voorraad geleverd

We sturen alle bestellingen dezelfde dag op, als je voor 11.00 uur bij ons besteld. Zo hoef je nooit lang te wachten tot je bestelling op kantoor is. We versturen al onze stressballen via Post NL UPS of DHL. Je ontvangt van ons een track & trace zodra het pakket het magazijn heeft verlaten.

Stressballen met logo bestellen:

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.