Kleur
Prijs

t/m

Merk

Stress poppetje

Vind je het lastig om een ​​leuk relatiegeschenk te vinden om aan je dierbaren te geven? Misschien is een stress poppetje wel een passend cadeau! Een stress poppetje is natuurlijk bedoeld om de stress van een persoon te verminderen door te knijpen en te knijpen. Je weet misschien dat je relatie een drukke periode doormaakt of midden in een drukke periode zit. Dan komt een stress poppetje misschien wel van pas. Dus het bedrukken van stress poppetje met uw logo of bedrijfsnaam kan zorgen voor herkenning en betere branding. Daarnaast verminderen stress poppetje niet alleen stress maar staan ​​ze ook bekend om de verschillende vormen en humor die stressballen uitstralen.

Stress poppetje bedrukken. Laat je inspireren!

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte stresspoppetje. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte stress poppetje. Je bestelt alle denkbare bedrukte stress poppetje hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier stress poppetje laten bedrukken. zie onze stress dokter.

Bent u op zoek naar een leuk relatiegeschenk om in een oogwenk aan al uw familieleden en/of klanten te schenken? Print dan snel een stressbal bij TBTB. Een bedrukte stress poppetje is bedoeld om te kunnen knijpen, om zo stress te verminderen. Stressballen zijn te bestellen in heel veel leuke en grappige figuren. Om deze reden staan ​​stressballen niet alleen bekend om het verlichten van stress, maar vooral ook om humor. Je kunt een stressbal bedrukken en helemaal afstemmen op je eigen bedrijf of welke boodschap je ook wilt overbrengen. Je kunt natuurlijk ook voor een combinatie gaan. Ons assortiment is niet alleen heel breed, we kunnen ook lage prijzen aanbieden!

Stress poppetje met logo. Wat kun je drukken?

Diverse stress poppetje harten kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale stress poppetje met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze stress poppetje met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.