Kleur
Prijs

t/m

MerkReclame aanstekers bedrukken met logo

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk voor een goede prijs? Kies ervoor om een reclame aanstekers in kleur te bedrukken in 1, 2, 3 of 4 kleuren voor een maximaal effect met een minimaal budget.

Een aansteker bedrukken is goedkoop en efficiënt: uw bedrijfsnaam verspreidt zich in een mum van tijd als een lopend vuurtje onder uw klanten, leveranciers en prospects! Voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen, een e-mail sturen naar info@tbtb.nl of bellen naar 0294 773002

Reclame aanstekers bedrukken, wat zijn de trends?

Voor reclamedoeleinden: de Reclame aanstekers bedrukken met logo voor bedrijven Wist je dat aanstekers tot de populairste afvalproducten ter wereld behoren? Vooral op beurzen en buitenpromoties wordt dit promotieartikel bijzonder goed ontvangen. Aanstekers zijn klein, handig en passen in elke hand- of broekzak. De verleiding om dit geschenk aan te nemen is daarom groot. Wie gebruikt dit promotie-item? In de eerste plaats kan natuurlijk worden aangenomen dat rokers de neiging hebben om blij te zijn met dit artikel. Deze dragen het artikel bijna altijd bij zich om een ​​pauze te nemen tijdens pauzes. Ze zijn echter niet de enige doelgroep en zouden dat ook niet moeten zijn. Het gebruik van sigarettenaanstekers om roken te bevorderen is de verkeerde aanpak. Er is hier veel meer potentieel: aanstekers met reclame zijn praktisch onmisbaar in het dagelijks leven. Het begint met het aansteken van een enkele kaars, om het een beetje gezellig te maken. Misschien hebben uw klanten ook een gasfornuis dat veilig en snel kan worden ontstoken met een aansteker met druk . Reclame aanstekers bedrukken met logo zijn ook geschikt voor gastronomie uitstekend. In restaurants en hotels wordt veel vuur aangemaakt, zelfs in de keuken of om de kaarsen op de tafels aan te steken. Natuurlijk staat hier ook de service voor rokers centraal. Aanstekers als reclamemateriaal zijn ook geschikt voor speciale gelegenheden zoals kerstmis of oudejaarsavond - op beide festivals speelt vuur een grote rol! Investeer in mooie aanstekers met logo en verzeker uzelf van een groot advertentie succes!

Reclameaanstekers relatiegeschenken.

Goedkope aanstekers met logo of claim Aanstekers met reclame zijn niet alleen welkom als de ontvanger een roker is, omdat zelfs niet-rokers aanstekers nodig hebben om bijvoorbeeld kaarsen of het gasfornuis aan te steken. Maar vooral rokers hebben altijd nieuwe aanstekers nodig, omdat ze van nature sneller leeglopen als ze op de juiste manier worden gebruikt. Zelfs in restaurants of cafés wordt snel een aansteker getrokken om de gezellige sfeer te vergroten, om de kaars op de tafel aan te steken. Er zijn veel mogelijkheden voor personalisatie - van goedkoop voor de massa tot iets duurder voor speciale klanten of zakelijke partners TBTB Relatiegeschenken biedt u alle mogelijkheden. Van digitaal printen tot individuele naamgravure, wij voldoen aan al uw printbehoeften voor de personalisatie van uw reclame aanstekers zodat u advertentie aanstekers kunt weggeven die perfect zijn afgestemd op uw doelgroep. Door een eigen drukkerij te hebben, kunnen we aan elk speciaal verzoek van de klant voldoen, en met flexibele inkoophoeveelheden van kleine hoeveelheden tot advertentiesets voor frequente kopers met volumekorting. Bestel vandaag nog uw aanstekers met druk goedkoop bij TBTB Relatiegeschenken!

Reclame aansteker met logo.

Meer dan een rookgerei Advertentie aanstekers kunnen ook in kleine hoeveelheden worden afgedrukt Advertentie aanstekers voor bedrijven met een logo kunnen op zeer kleine schaal worden afgedrukt Geen twijfel het zijn vooral de rokers die enthousiast zijn over reclame-aanstekers en hiervan profiteren. Want wie regelmatig rookt, heeft altijd een nieuw exemplaar nodig. Het is een goed idee om aanstekers te presenteren die als klein geschenk aan uw klanten zijn afgedrukt. Maar iedereen heeft af en toe een aansteker nodig, denk aan verjaardagsvieringen waarbij de kaarsen op de verjaardagstaart worden aangestoken. Zelfs de hobbykoks onder uw klanten zullen zeker genieten van gepersonaliseerde aanstekers, waarmee ze het gasfornuis of de grill in de fik steken. En zelfs degenen die 's avonds een gezellige sfeer willen garanderen met een theelichtje, een lantaarn of de binnenhaard, kunnen het gebruik van een aansteker niet vermijden.