Praktijkvoorbeelden (klik op de foto voor een vergroting)

 

Premiums of relatiegeschenken voor een beurs of evenement zijn een prominent onderdeel om uw doelgroep, klanten en relaties te bereiken.

Wanneer u deelneemt aan een beurs of zelf een groots opgezet evenement organiseert wordt dit in eerste instantie gedaan als marketinginstrument om uw bedrijf en / of product uitmuntend te kunnen profileren. Zonder twijfel de aangelegenheid om in een korte tijd in contact te komen met een grote, geïnteresseerde doelgroep. Het aantal gerichte bezoekers aan een beurs of georganiseerd evenment is vele malen groter dan het aantal (potentiële) klanten dat uw verkoopteam in maanden zal spreken of bezoeken.


 U wilt opvallen en op een goede manier onthouden worden? Het meeste effect bereikt u als u uw premiumbeleid aansluit op uw beurs of evenementencampagne. Pepermuntjes, sleutelhangers, lippenbalsem, pennen of bureau accesoires. Op de beursvloer ligt vaak van alles voor het grijpen. Het is algemeen bekend dat bezoekers het leuk vinden om iets te krijgen. Gaat uzelf maar eens na wat de ervaring is van het ontvangen van een leuk al dan niet functioneel premium. Ook bij evenementen wordt er door de bezoekers vaak iets verwacht. Maar het weggeven op zich moet geen doel zijn uiteraard. Het gaat erom wat u met het weggeven bereikt, een positief gevoel bij de ontvanger, een reden om aan u en uw bedrijf of product te denken op het moment de ontvanger (klant) zijn premium gebruikt. Pas als u zich met uw premiums onderscheidt van uw mede-exposanten is de uitwerking uiteraard groter dan u zich voor kunt stellen. Laat uzelf en uw product en / of organisatie goed naar buiten komen op de eerstvolgende beurs of het eerstvolgende evenement met een premium of relatiegeschenk van TBTB Relatiegeschenken.

Uiteraard kunnen wij u voorzien van een zeer breed scala aan premiums en relatiegeschenken. Voor meer premium en artikelen voor een aankomende beurs of aankomend evenement klikt u hiernaast op de link. Klik hier voor de rubriek Premiums

Contactformulier