Papieren Tassen

 Papieren tassen.

Een papieren tas is milieuvriendelijk, doordat deze te recyclen is en doordat de papieren tas bedrukt wordt met speciale inkten op basis van water. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een draagtas die deels of geheel van gerecycled papier is gemaakt.

De papieren tas kan zowel een eenvoudige uitstraling als een luxe uitstraling krijgen door de keuze van de handgreep, de keuze van het soort papier waarvan de tas geproduceerd moet worden en tot slot door de keuze van de afwerking van de tas. Qua handgrepen is er onder andere de keuze uit platte papieren handgrepen, gedraaide papieren handgrepen en geknoopte katoenen koorden, maar denkt bijvoorbeeld ook aan lint van zijde voor de handgrepen.

Bekijk de papieren tassen die we custom made kunnen maken

Tassen Groothandel

U kunt op onze website altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor bedrukte tassen, waaronder de outdoortassen, die volledig naar uw wensen te bedrukken zijn. Voor meer informatie over de modellen en mogelijkheden kunt u uiteraard ook altijd contact opnemen met ons; wij beantwoorden uw vragen graag en zijn u graag van dienst om het perfecte tas te creëren. Onze contactmogelijkheden zijn:

-          E-mail verkoop@tbtb.nl

-          Telefoonnummer 0294 760 000 (op kantooruren);

-          Contactformulier;

This entry was posted in On .