Kleur

Prijs

t/m

MerkLanyards

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina
Per pagina:

Gepersonaliseerde en betaalbare keycords en lanyards.

De waarde van een gepersonaliseerde keycords en lanyards en valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft. Bij TBTB Relatiegeschenken  liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare keycords en lanyards bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Bedrukte keycords en lanyards.

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte keycords en lanyards. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor bedrukte keycords en lanyards. Je bestelt alle denkbare bedrukte keycords en lanyards hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier keycords en lanyards laten bedrukken.

Relatiegeschenken keycords en lanyards.

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele keycords en lanyards relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken keycords en lanyards bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Keycords en lanyards met logo.

Diverse keycords en lanyards kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale keycord en lanyard met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze keycords en lanyards met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van keycords en lanyards.

Bijna alle keycords en lanyards kunnen we bedrukken, voor luxe metalen keycords en lanyards kunt u ook kiezen voor gravering en lederen keycords en lanyards is een blind druk ook een optie. Bij elk keycord en lanyard op de site staat per product aangegeven welk drukmethode we ze kunnen drukken. Dus het bedrukken van keycords en lanyards moet u bij ons zijn.