Kleur

Prijs

t/m

MerkStandaard paraplu's

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina
Per pagina:

Klassieke paraplu's als modern relatiegeschenk

Wilt u eens wat anders dan een standaard relatiegeschenk? Dan zijn klassieke paraplu's, voorzien van uw bedrijfslogo, een mooi alternatief. De mogelijkheden zijn legio, dus er zit gegarandeerd wat voor uw bedrijf tussen.

Ruime keuze aan klassieke paraplu's

Op TBTB Relatiegeschenken vindt u een groot scala aan klassieke paraplu's. U kunt kiezen uit automatische paraplu's, uiteraard in verschillende kleuren. Maar ook paraplu's met houten of kunststof handvat. Of wat te denken van een doorzichtige of vierkante paraplu of klassieke paraplu's met een houten stok. Door de ruime keuze aan klassieke paraplu's en kleurstellingen bepaalt u zelf welke het beste bij uw bedrijf past. Voorzien van uw bedrijfslogo heeft u de klassieke paraplu's waarmee uw klanten zeker gezien willen worden!

Het juiste adres

Bij TBTB relatiegeschenken bent u aan het juiste adres voor uw klassieke paraplu's. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van promotie-artikelen weten zij hoe de beste kwaliteit geleverd kan worden.
Op de website bestelt u snel en eenvoudig de door u gewenste klassieke paraplu's.

Klassieke paraplu's komen altijd van pas en bieden u een mooie gelegenheid om uw bedrijf te promoten. Gegarandeerd succes en gegarandeerde kwaliteit van TBTB Relatiegeschenken! U vindt hier ook een groot assortiment goedkope paraplu's, golfparaplu's, opvouwbare paraplu's en storm paraplu's.

Promotie Klassieke paraplu’s

Klassieke paraplu’s zijn ook eyecatcher. Marketing en promotie met behulp van Klassieke paraplu’s is gemakkelijk en treffend. Wij wil u graag daarbij helpen.

Goedkope Klassieke paraplu’s

We hebben in elk budget paraplu’s van af € 1.26 per stuk zonder bedrukking , snelle levertijd, lage aantallen mogelijk en alles kan bedrukt worden met eigen logo of tekst.

Klassieke paraplu’s Groothandel

Waarom meer betalen als het niet nodig is want u mag al vanaf € 50.00 bij ons bestellen. Wij zijn een groothandel gespecialiseerd in paraplu’s met of zonder op druk.