Kleur
Prijs

t/m

Merk

Sleutelhangers en Lanyards

Relatiegeschenken sleutelhangers en lanyards.

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: Hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele sleutelhangers en lanyards relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken sleutelhangers en lanyards bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Sleutelhangers en lanyards met logo.

Diverse sleutelhangers en lanyards kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale sleutelhanger en lanyard met logo wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze sleutelhangers en lanyards met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van sleutelhangers en lanyards.

Bijna alle sleutelhangers en lanyards kunnen we bedrukken, voor luxe metalen sleutelhangers en lanyards kunt u ook kiezen voor gravering en lederen sleutelhangers en lanyards is een blind druk ook een optie. Bij elk sleutelhanger en lanyard op de site staat per product aangegeven welk drukmethode we ze kunnen drukken. Dus het bedrukken van sleutelhangers en lanyards moet u bij ons zijn.