Praktijkvoorbeelden (klik op de foto voor een vergroting)

 • Reclame artikelen

  Bent u op zoek naar goedkope Reclame artikelen of luxe relatiegeschenken met eventueel bedrukking die fungeren als reclame artikel?

  Wilt u snel pennen bedrukken of misschien originele Reclame artikelen? Bij TBTB Relatiegeschenken bent u aan het beste adres voor uw reclame artikelen. TBTB Relatiegeschenken biedt u een enorm uitgebreid assortiment relatiegeschenken aan. Naast de vertrouwde relatiegeschenken zoals bedrukte pennen en kantoorartikelen is er al jaren een enorme opmars in geschenken die de persoonlijke relatie onderstreept alsmede de grote behoefte u en uw organisatie op een unieke manier te onderscheiden van de concurrentie. De voornaamste voorbeelden zijn te vinden in geschenken voor sport, keuken, zorg, persoonlijke verzorging en vrijetijdsbesteding. Uw naam voor eeuwig in een ieders gedachten door een unieke reclame uiting of uniek relatiegeschenk.

  Aanstekers  Evenementen Keycords - Lanyards Lippenbalsem
  Pluche Poncho's Sleutelhangers Snoep en Drinken
  Stress items Zaklamp Sleutelhangers Overige Premiums

  Reclameartikelen weggeven is een prima manier om uw klanten te binden of klantenkring uit of op te bouwen. Overal en in bijna elke denkbare situatie komt u (unieke) reclameartikelen of relatiegeschenken tegen. Denk aan een klusbedrijf die u een sleutelhanger met rolbandmaat geeft of een shoarmazaak waar u een uniek blikje pepermunt van krijgt met daarop logo en bedrukking. Een origineel reclameartikel op het juiste moment inzetten biedt u een voorsprong op uw concurrentie. Reclameartikelen met een leuk thema of een uiterst unieke uitstraling vergroten de betrokkenheid en maakt de binding van uw klantenkring enkel en alleen maar sterker.

  Kijkt u eens op uw gemak rond in onze webwinkel met het grootste online aanbod relatiegeschenken. De keuze voor een relatiegeschenk van TBTB Relatiegeschenken is een keuze voor succes. Snel, veilig en eenvoudig bestellen.


   

  Om hier succesvol in te zijn kunnen wij u uitstekend adviseren over welke reclameartikelen in te zetten als gadget ter ondersteuning van uw promotionele acties. Enkele toppers van dit moment op het gebied van reclameartikelen zijn reclame aanstekers, usb memory sticks, bedrukte pennen, biologisch afbreekbare pennen, de jojo, en promotioneel snoep zoals pepermuntjes, chocolaatjes of mintjes. Uiteraard hebben wij ook voldoende luxe reclameartikelen zoals luxe wijnsets, luxe pennen, luxe usb sticks of schitterende digitale fotolijsten in ons assortiment om elke doelgroep, relatie of klant tegemoet te kunnen treden met een uiterst leuk en indrukwekkend reclame artikel.


  Ziet ook u de voordelen in van de bovengenoemde artikelen? Aarzel dan niet om  via deze website een offerte aan te vragen of direct uw bestelling te plaatsen. Wij zijn uiteraard tot uw dienst om u bij te staan en al uw vragen te beantwoorden omtrend relatiegeschenken met unieke uitstraling. Weet u het niet meer? Zit u wat betreft de reclame artikelen met de handen in het haar? TBTB Relatiegeschenken helpt u graag verder om ook uw organisatie tot een succes te maken.