U heeft geen producten in uw offerte aanvraag

Alle shops

Producten op alfabet

Milieubewuste keycords

Keycords Milieubewust

Een keycord, wat is dat nou precies? Een keycord is letterlijk een neklint om sleutels aan op te hangen. Maar tegenwoordig worden er ook veel telefoons, usb-sticks en mp3spelers aan bewaard. Kortom, handig voor ietwat slordige mensen die niet graag een tas met zich mee dragen. En tegenwoordig geldt dat bijna voor iedereen. Op veel beurzen of festivals worden keycords weggegeven om ergens reclame voor te maken. Het is nu ook mogelijk om deze cords niet van plastic of kunststof, maar van een milieubewust materiaal te bestellen.
 

'Groene' keycords

Als u op zoek bent naar een ideale en ook nog groene manier om uw merk of bedrijf te promoten, heeft u die hier gevonden. De keycords van bedruktekeycord.nl zijn namelijk uitermate geschikt voor het maken van reclame door het lint waar gemakkelijk een logo of bedrijfsnaam op past. Maar op deze site kunt u er ook voor kiezen om uw cords milieubewust te laten maken. Zo heeft u keuze uit keycords gemaakt van katoen, van mais, van geryclede flessen en van bamboe. Alle keycords die u bestelt zullen 2 cm breed zijn. Dit is een goede maat voor uw unieke logo, merk, foto of (bedrijfs)naam. En als u het materiaal van uw keycords uit heeft gekozen, kunt u aangeven welke kleuren en vormen u wilt gebruiken om ze helemaal persoonlijk en naar uw wens te maken.
 

Het gebruik van Bedruktekeycord.nl

Iets dat vooral bij deze keycords erg naar voren komt, is het milieubewuste tintje van de leverancier. Bedruktekeycord.nl doet haar best om de natuur zoveel mogelijk te respecteren en is daarom op het idee gekomen om deze keycords te gaan leveren. Er zijn een paar manieren waarop Bedruktekeycord.nl uw vertrouwen probeert te winnen. Daarom bent u op deze site bijvoorbeeld verzekerd van een prijsgarantie en service tot uw volle tevredenheid. En zo kan u ook zeker zijn van een levertijd van ongeveer vier weken.

Als u op een milieubewuste manier reclame wilt maken voor uw merk of bedrijf, bent u hier dus aan het goede adres. Met uw unieke keycord kan uw zakenrelatie of klant straks elke dag aan u denken. Wij wensen u succes met het uitkiezen van uw persoonlijke en milieubewuste keycord.
 

Promotie milieubewuste keycords

Het promoten van je bedrijf is tegenwoordig erg belangrijk. Je moet in beeld komen in het bedrijfsleven. Bedrukte milieubewuste keycords zijn hiervoor erg geschikt. Bestel milieubewuste keycords nu snel en goedkoop bij bedruktekeycord.nl.
 

Goedkope milieubewuste keycords

Relatiegeschenken zijn er voor iedereen. Goedkoop is niet slecht, bestel daarom goedkope milieubewuste keycords. Bereken online de scherpe prijzen en profiteer van een snelle levertijd! milieubewuste keycords zijn ook met bedrukking beschikbaar.
 

Milieubewuste keycords groothandel

Door het laten bedrukken van milieubewuste keycords word je naamsbekendheid vergroot. Ook is bedrukken ideaal voor promotionele acties. Bestel daarom nu online bij bedruktekeycord.nl. De relatiegeschenken zijn zeer scherp geprijsd en hebben een snelle levertijd.

Lees meer
Hulp nodig?