U heeft geen producten in uw offerte aanvraag

Alle shops

Producten op alfabet

Keycord met Full colour bedrukking

Keycords met full colour bedrukking

Een keycord is één van die handige relatiegeschenken of giveaways. En bovendien kan het door iedereen gebruikt worden: jong en oud. Iets wat voor u als firma/organisatie alleen maar voordelig kan zijn. U kan het keycord zo hip of zo flashy maken als u zelf wilt.
 

Waarom kiezen voor een keycord?

Alle nuttige voorwerpen zoals: een sleutel, een badge, een telefoon, een pasje kunnen aan een keycord bevestigd worden. De keycord wordt niet alleen rond de nek, maar kan ook rond de pols gedragen worden. Een gemakkelijke manier om deze belangrijke dingen veilig en in directe nabijheid bij te houden.

Maar een keycord kan ook onnodig zoeken in een tas vermijden. In de auto kan hij tijdens het rijden aan de spiegel opgehangen worden.

Een keycord kan op zoveel plaatsen gebruikt worden. Tijdens een beurs geeft u dit aan uw klanten als giveaway. U kan er zelfs nog een ander gepersonaliseerd gadget aan bevestigen. Op wedstrijden worden de badges heel zichtbaar. Op festivals ziet iedereen meteen wie van de organisatie is. Bij grote evenementen is het leuk te zien hoeveel mensen met uw keycord rond de nek lopen. Maar wat vooral van belang is: uw zakenrelaties hebben altijd uw informatie bij de hand. En uw eigen personeelsleden hebben op die manier altijd hun badge bij zich en maken in het gebouw onrechtstreeks publiciteit voor hun firma.

De mogelijkheden:

Verras uw klanten of relaties met een keycord bedrukt in uw firmakleuren, met uw eigen logo, een foto of uw eigen ontwerp.

Het keycord bestaat in verschillende lengtes en breedtes. Alle details wat het drukken betreft kan u vinden op de link: www.bedruktekeycord.nl.

U hebt ook nog keuze wat het materiaal betreft. Er zijn zelfs milieubewuste keycords. Dus ook hier kunt u uw eindgebruiker verrassen. Uw naam of tekst kan ook geweven worden op het keycord. Meer inlichtingen hierover vindt u op: www.bedruktekeycord.nl/premiums/keycords-lanyards/keycord-met-full-colour-bedrukking.html

Wat uw keuze ook is, uw firmanaam wordt overal gezien. Vergeet ook niet dat op grote manifestaties mensen uit het buitenland aanwezig zijn. Zo reist uw firmanaam of logo de wereld rond. Een keycord dat tijdens een beurs gebruikt werd, kan ook daarna nog dienst doen. Het is een handige tool om een skipas veilig bij te houden. Of om een identiteitsbewijs van kinderen op vakantie zichtbaar te maken.
 

Promotie keycords met full colour bedrukking

Het promoten van je bedrijf is tegenwoordig erg belangrijk. Je moet in beeld komen in het bedrijfsleven. Bedrukte keycords met full colour bedrukking zijn hiervoor erg geschikt. Bestel keycords met full colour bedrukking nu snel en goedkoop bij bedruktekeycord.nl.
 

Goedkope keycords met full colour bedrukking

Relatiegeschenken zijn er voor iedereen. Goedkoop is niet slecht, bestel daarom goedkope keycords met full colour bedrukking. Bereken online de scherpe prijzen en profiteer van een snelle levertijd!
 

Keycords met full colour bedrukking groothandel

Door het laten bedrukken van keycords met full colour bedrukking word je naamsbekendheid vergroot. Ook is bedrukken ideaal voor promotionele acties. Bestel daarom nu online bij bedruktekeycord.nl. De relatiegeschenken zijn zeer scherp geprijsd en hebben een snelle levertijd.

Lees meer
Hulp nodig?