U heeft geen producten in uw offerte aanvraag

Alle shops

Producten op alfabet

Keycord met borduring

Aangepaste keycords

Een originele manier om uw bedrijf of merk te promoten is door kleine cadeaus uit te delen aan potentiële zakenrelaties of klanten. Een keycord is een voorbeeld van zo'n cadeau. Dit is een goede optie omdat zo'n handig hebbedingetje tegenwoordig overal voor wordt gebruikt. Mensen dragen ermee hun telefoons, sleutels, usb-sticks en mp3-spelers bij zich. Een voor u aangepaste keycord kan ervoor zorgen dat degene die u probeert te bereiken uw naam elke dag onder ogen krijgt.
 

Een keycord met borduring

Een keycord op zichzelf is al een gewenst cadeau, maar deze keycords kunt u helemaal persoonlijk maken met een borduring erop. Op de polyester cords kunt u namelijk uw naam of logo laten borduren. Dit ziet er toch net een stuk mooier uit dan een cord waarop uw naam of logo geprint zou staan. U kunt ervoor kiezen om een simpele kleur te gebruiken voor het lint en een opvallende kleur voor datgene wat u graag geborduurd wilt hebben. Op die manier komt uw keycord helemaal uit. Verder zullen alle cords die u bestelt voorzien zijn van een kunststof gesp en een metalen haak. En mocht u nu alvast op zoek zijn naar origineel zelfgemaakte sleutelhangers voor aan de cords.

U kunt u zeker zijn dat de leverancier haar best doet om zo veel mogelijk milieubewust en fair te zijn in het maken van de producten. Dit kunt u ook zien op deze pagina, waar u milieuvriendelijke keycords kunt bestellen.

Kortom, bij het zoeken naar een perfect kado voor uw zakenrelatie of potentiële klant, bent u op deze site aan het juiste adres. Wij wensen u succes met het uitzoeken van uw sleutelhanger of keycord naar keuze.
 

Promotie keycords met borduring

Het promoten van je bedrijf is tegenwoordig erg belangrijk. Je moet in beeld komen in het bedrijfsleven. Bedrukte keycords met borduring zijn hiervoor erg geschikt. Bestel keycords met borduring nu snel en goedkoop bij bedruktekeycord.nl.
 

Goedkope keycords met borduring

Relatiegeschenken zijn er voor iedereen. Goedkoop is niet slecht, bestel daarom goedkope keycords met borduring. Bereken online de scherpe prijzen en profiteer van een snelle levertijd! keycords met borduring zijn ook met bedrukking beschikbaar.
 

Keycords met borduring groothandel

Door het laten bedrukken van keycords met borduring word je naamsbekendheid vergroot. Ook is bedrukken ideaal voor promotionele acties. Bestel daarom nu online bij bedrukte-keycord.nl. De relatiegeschenken zijn zeer scherp geprijsd en hebben een snelle levertijd.

Lees meer
Hulp nodig?