Praktijkvoorbeelden (klik op de foto voor een vergroting)

Pennen bedrukt.

Pennen bedrukt met uw bedrijfsnaam of -logo zijn een ideale manier om uw bedrijf naamsbekendheid te geven. Bestel voordelig bij TBTB relatiegeschenken

Pennen bedrukt met uw bedrijfsnaam, bedrijfslogo of een korte boodschap zijn een ideale manier om uw bedrijf naamsbekendheid te geven bij een groot publiek. TBTB relatiegeschenken biedt vele mogelijkheden voor een lage prijs, extra voordelig bij aanschaf van grote hoeveelheden.

Groot assortiment
TBTB relatiegeschenken is sinds vele jaren een betrouwbare groothandelpartner in relatiegeschenken en promotionele artikelen. Wij zijn een van de grootste aanbieders van pennen bedrukt met een boodschap, bedrijfsnaam of logo. In ons assortiment vindt u meer dan veertig verschillende soorten bedrukte pennen, van basisuitvoeringen tot luxe modellen, met onder andere:
-    Pennensets
-    Markeerstiften
-    Kinderschrijfwaren
-    Pennen-milieubewust

Dit is nog maar een zeer kleine greep uit ons assortiment; bekijk op onze website ons complete aanbod van pennen en andere schrijfwaren.

Contactinformatie
Vraag een offerte aan voor het gewenste product via onze website. Naast pennen kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld textiel of gadgets bedrukt met uw bedrijfsnaam. Het enorme aanbod van Pennen-bedrukken-webshop.nl met zowel gangbare als unieke artikelen bevat voor ieder bedrijf een geschikt geschenk.
Hebt u vragen, neemt u dan contact met ons op via een van de volgende mogelijkheden:
-    Vul ons contactformulier in
-    Stuur een e-mail naar verkoop@tbtb.nl
-    Bel naar 0294 773002 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur);