Praktijkvoorbeelden (klik op de foto voor een vergroting)TBTB Relatiegeschenken heef een online webshop met vele relatiegeschenken en reclameartikelen.


Hierbij een overzicht van een paar reclame producten:
 

 

 Hierbij een overzicht van een paar relatiegeschenken:
 

 

 

 

 

Alle producten kunnen uiteraard worden voorzien van uw bedrijfsnaam, logo, of een korte boodschap naar uw wens. Bovendien biedt TBTB Relatiegeschenken de mogelijkheid om een product samen met u te ontwikkelen en vormgeven; met een Custom Made artikel bent u verzekerd van uniek promotiemateriaal.

Offerte en meer informatie

Zoek op de website van TBTB Relatiegeschenken het gewenste promotieartikel of relatiegeschenk uit, en vraag vrijblijvend een offerte aan op basis van uw wensen. Wij beantwoorden graag uw eventuele vragen. Bel Total Business (tijdens kantooruren) via 0294 773002, stuur een e-mail naar verkoop@tbtb.nl, of vul het contactformulier in. 


Onze relatiegeschenk artikelen zijn mooi onderverdeeld in gepaste categorieën. Zo vind u snel waar u naar op zoek bent. Al bent u op zoek naar een relatiegeschenk voor een zakenpartner of relatie. U vindt het allemaal TBTB Relatiegeschenken