Over TBTB-relatiegeschenken

TBTB Relatiegeschenken is al meer dan 15 jaar een van de toonaangevendste leveranciers in de Europese markt van promotionele producten, premiums, textiel en relatiegeschenken. Wereldwijd vertrouwen meer dan 7000 bedrijven erop dat TBTB Relatiegeschenken de favoriete relatiegeschenken en promotionele artikelen met persoonlijke bedrukking voor hun evenement of campagne. Kwaliteit en veiligheid zijn altijd erg belangrijk voor ons geweest en zijn dat nog steeds.

TBTB Relatiegeschenken is een van de toonaangevendste full service leveranciers.

In de Europese markt van promotionele producten, textiel, relatiegeschenken en custom made.

Missie TBTB-relatiegeschenken

Door voortdurende vernieuwing en onverslaanbare doorlooptijden, maken we van promotionele artikelen de kostenefficiëntst, duurzaamste en snelst toegankelijke marketingtool, waardoor de toegevoegde waarde in onze gehele keten wordt vergroot.

We maken het makkelijk om … op te vallen.

Visie TBTB-relatiegeschenken

Terwijl een promotioneel artikel, in potentie, het tastbaarste en gewaardeerde marketing instrument is, wordt door het toevoegen van onnodige kosten en onvoldoende aandacht voor duurzaamheid het 'bereik' onvoldoende benut.​​

Via markt professionalisering, automatisering en digitalisering, zal de markt op zowel verkoop- als leveranciersniveau snel consolideren. Hierdoor zal de positie en toegevoegde waarde van multi categorie specialisten en full service leveranciers in de promotionele markt verbeteren.​

Voor dit soort bedrijven komt het dan ook neer op de voortdurende ontwikkeling van goed doordachte productlijnen en oplossingen, verrijkt door snelheid en een eerlijke prijsstelling.

Onze filosofie

We streven ernaar uw favoriete aanbieder van onmisbare, trendy en bedrukte relatiegeschenken te worden, bij wie u erop kunt vertrouwen dat we uw beloften nakomen en met wie u uw winstgevende groei kunt maximaliseren, ondersteund door krachtige marketing & sales tools.

Favoriete aanbieder:

Wij willen uw favoriete aanbieder zijn, niet alleen door de beste collectie te bieden, ondersteund door de beste voorraden tegen de beste prijs, maar we willen ook dat het gemakkelijk en leuk is om zaken met ons te doen. Het doel van onze verkoopteams is om u actief te ondersteunen bij de groei van uw bedrijf. Hiervoor hebben we een uitgebreid verkoopnetwerk opgezet, die wordt afgestemd vanuit Weesp. Daarnaast kunt u via onze webshop altijd onze actuele voorraad bekijken, uw prijs berekenen en 24 uur per dag, 7 dagen per week bestellingen plaatsen.

Onmisbare, trendy & bedrukte geschenken

Vernieuwing, inspiratie en kwaliteit. Dit is wat onze klanten van ons kunnen verwachten. Promotionele geschenken die in staat zijn uw marketingboodschap op een breed publiek over te brengen. Met onze relatiegeschenken collectie bieden we u een combinatie van bestsellers, functionele producten en eigentijdse leuke geschenken. Een collectie van meer dan 2000 trendy, functionele en goed te bedrukken geschenken waarmee elk bericht overgebracht kan worden, uitgezonderd uw budget.

Met onze ervaring en bedrukkingsservice kunnen we een maximale merk zichtbaarheid garanderen tijdens elk evenement of promotionele campagne.

ABN-AMRO: NL85ABNA0435614002

EORI: NL7043146773

Btw-nummer: NL001907905B62

KvK-nummer: 32102701

Neem contact met ons op

Error 404