"TBTB Relatiegeschenken is een van de meest toonaangevende full-service levranciers in de Europese markt van promotionele producten, textiel, relatiegeschenken en op maat gemaakte geschenken."


TBTB Relatiegeschenken is al meer dan 15 jaar een van de meest toonaangevende leveranciers in de Europese markt van promotionele producten, premiums, textiel en relatiegeschenken. Wereldwijd vertrouwen meer dan 7.000 bedrijven erop dat TBTB Relatiegeschenken de favoriete relatiegeschenken en promotionele artikelen met persoonlijke bedrukking voor hun evenement of campagne. Kwaliteit en veiligheid zijn altijd erg belangrijk voor ons geweest en zijn dat nog steeds. 

 

   
Missie Visie
De meest relevante en responsieve leverancier van promotionele 
producten zijn in de Europese markt.
Wereldleider worden in het creëren van gedenkwaardige momenten 
en het achterlaten van blijvende indrukken door bedrukte geschenken, 
in een markt waar product- en social compliance een gegeven zijn.

Onze filosofie 
We streven ernaar uw favoriete aanbieder van essentiële, trendy en bedrukte relatiegeschenken te worden, bij wie u erop kunt vertrouwen dat wij uw beloften nakomen en met wie u uw winstgevende groei kunt maximaliseren, ondersteund door krachtige marketing & sales tools. 

Favoriete aanbieder: 
Wij willen uw favoriete aanbieder zijn, niet alleen door de beste collectie te bieden, ondersteund door de beste voorraden tegen de beste prijs, maar we willen ook dat het gemakkelijk en leuk is om zaken met ons te doen. Het doel van onze verkoopteams is om u proactief te ondersteunen bij de groei van uw bedrijf. Hiervoor hebben wij een uitgebreid verkoopnetwerk opgezet, die wordt gecoördineerd vanuit 8 lokale verkoopkantoren, om u service en ondersteuning in uw eigen moedertaal te bieden en zoveel mogelijk kennis van uw lokale markt op te bouwen. Daarnaast kunt u via onze webshop altijd onze actuele voorraad bekijken, uw prijs berekenen en 24 uur per dag, 7 dagen per week bestellingen plaatsen. 

Essentiële, trendy & bedrukte geschenken 
Innovatie, inspiratie en kwaliteit. Dit is wat onze klanten van ons kunnen verwachten. Promotionele geschenken die in staat zijn uw marketingboodschap op een breed publiek over te brengen. Met onze ‘More than Gifts’ collectie bieden wij u een combinatie van bestsellers, functionele producten en eigentijdse leuke geschenken. Een collectie van meer dan 2000 trendy, functionele en goed te bedrukken geschenken waarmee elk bericht gecommuniceerd kan worden, ongeacht uw budget. 

 

Met onze ervaring en bedrukkingsservice kunnen wij een maximale merkzichtbaarheid garanderen tijdens elk evenement of promotionele campagne.

ABN-AMRO
EORI
BTW-Nummer
KVK nummer

: NL85ABNA0435614002
: NL167628367
: NL001907905B62
: 32102701 te Hilversum

 

Neem contact met ons op

Error 404