Praktijkvoorbeelden (klik op de foto voor een vergroting)

Luxe A4 notitieboeken

Notitieboeken in A4 formaat zijn niet alleen handig, ze zijn ook het tijdloze bewijs dat men ondanks de sterke digitalisering van de samenleving toch nog afhankelijk blijft van het geschreven woord.

Eenvoudig stijl en functie combineren

Juist in een zakelijke setting is het van belang dat men up to date blijft en informatie snel kan opslaan, ook in de afwezigheid van digitale hulpmiddelen zoals de smartphone. Notitieboeken A4 zijn er in vele soorten. Sommigen hebben een meer zakelijke insteek, anderen zijn casual. De stijl die het beste bij u past kan aan veel factoren liggen, waaronder de werkomgeving, de soort cliënten die u ontvangt en de boodschap die uw bedrijf wilt uitdragen. Daarnaast is een stijl kiezen ook een kwestie van smaak. Door een uitgebreide selectie van verschillende accessoires (zoals pennen), bindmethodes en manier van openslaan aan te bieden, heeft u alle mogelijkheid om uw preferenties terug te vinden in onze producten. Ook de grote keuze uit verschillende kleurvariaties maakt het personaliseren van uw notitieboek A4 naar uw wensen een gemakkelijk proces.

Meer dan alleen functie

Naast deze eerder genoemde mogelijkheden tot het personaliseren van uw A4 formaat notitieboek, is het ook mogelijk om een bedrukte notitieboek A4 te bestellen. Hierbij heeft u zeer veel vrijheid om een design naar keuze te laten bedrukken. Bedrukken is dé manier om uw doelgroep en/of werknemers te bereiken. Daarnaast zorgt bedrukking voor passieve promotie voor uw bedrijf/onderneming. Echter kan bedrukking ook worden gebruikt in de actieve promotie van uw bedrijf. Tijdens inhouse dagen en dergelijke activiteiten kunt u deze artikelen geven als gadgets aan bezoekers. Een bedrukt notitieboek is niet alleen een statement, het dient ook als langdurige passieve promotie voor uw bedrijf/onderneming, omdat het notitieboek A4 zeer waarschijnlijk voor een langere tijd in gebruik zal worden genomen door de persoon die deze ontvangen heeft. Ook als cadeau aan uw werknemers is een bedrukt notitieboek een teken van dank en induceert loyaliteit.

Bij het bestellen van onze notitieboeken in A4 formaat kunt u vertrouwen op al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van marketing en zakelijke promotionele activiteiten. Bedrukte notitieboeken zijn hierbij één van onze specialiteiten. Laat u verrassen door de ruime keuze aan opties in stijl, kleur en drukmogelijkheden voor een prachtig resultaat.

Notitieboeken A4 bestellen

Notitieboeken A4 zijn ideaal voor promotionele acties. Notitieboeken A4 zijn handig en makkelijk te gebruiken. Met een snelle levertijd en altijd goedkoop, kunt u eenvoudig notitieboeken A4 bestellen. Ook beschikbaar met bedrukking. Bestellen van notitieboeken A4 kan online op bedukte-notitieblokken.nl.

Notitieboeken A4 laten drukken

Laat nu notitieboeken A4 bedrukken bij bedrukte-notitieblokken en profiteer van de scherpe prijzen en snelle levertijden. Bedrukken van notitieboeken A4 is erg goed voor het bedrijf te promoten. U kunt online notitieboeken A4 bestellen.

Goedkope notitieboeken A4

Er is voor iedereen een relatiegeschenk, of het nou duur is of niet. U kunt het altijd online vinden bij bedrukte-notitieblokken. U kunt online de prijzen berekenen voor notitieboeken A4. notitieboeken A4 zijn ook met bedrukking mogelijk. Wilt u veel relatiegeschenken weggeven voor promotie? Kies dan voor goedkope notitieboeken A4. Goedkope notitieboeken A4 zijn ook goed!

Gepersonaliseerde en betaalbare notitieboekjes A4.

De waarde van een geperonaliseerde A4 notitieboekjes valt eigenlijk lastig in geld uit te drukken. Het gaat natuurlijk vooral om het gebaar en de gedachte erachter. Wie goed zorgt voor zijn contacten en relaties, krijgt daar vaak veel voor terug. Die goede zorgen zitten hem vaak in kleine dingen. Zoals bij elk cadeau wil je het bijzonder maken. Persoonlijk vooral. Daarmee geef je er blijk van dat je geen standaarditem, maar een zorgvuldig uitgezocht cadeau geeft . Bij TBTB Relatiegeschenken liggen de prijzen laag en kunnen we bedrukking aanbieden tegen een lage meerprijs. De meerwaarde die dat u oplevert is echter vele malen hoger. Wanneer u betaalbare notitieboekje A4 bestelt in grote aantallen of een vervolgbestelling plaatst, loopt uw voordeel verder op. Vraag daarom direct een offerte aan.

Bedrukte notitieboekjes A4.

Aan je relaties en zakelijke contacten laat je graag je waardering blijken middels een bedrukte notieboekjes A4. Iets dat zich later altijd in rendement kan vertalen. Omdat een persoonlijk cadeau natuurlijk veel meer gewaardeerd wordt, kies je voor een bedrukt notitieboekje A4. Je bestelt alle denkbare bedrukte notitieboekjes A4 hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dat doe je bovendien eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier notitieboekjes A4 laten bedrukken.

Relatiegeschenken notitieboekjes A4.

De vraag komt in elk bedrijf, elke club of instelling regelmatig terug: hoe kunnen wij het beste onze naamsbekendheid vergroten, een positief imago opbouwen, potentiële klanten of leden werven en de betrokkenheid bij de organisatie vergroten. Bedrukte, originele A4 notitieboekjes relatiegeschenken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier uitermate geschikt voor. Met een keuze uit de rijke collectie van TBTB.nl relatiegeschenken zet u uw organisatie dagelijks in de schijnwerpers. Relatiegeschenken bedrukken met logo, of tekst, online de prijzen berekenen.

Notitieboekjes A4 met logo.

Diverse notitieboekjes A4 kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien. Een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die je geschenk heeft voor de ontvangende partij, fors te vergroten. Een normale Notitieboekje A4 wordt zo bijzonder. TBTB Relatiegeschenken biedt je gemak. Al onze notitieboekjes A4 met logo zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken. Een offerte en een sample worden je meteen toegestuurd.

Het bedrukken van notitieboekjes A4.

Bijna alle notitieboekje A4 kunnen we bedrukken, voor metalen producten kunt u ook kiezen voor gravering en lederen relatiegeschenken is een blind druk ook een optie. Bij elk product op de site staat per product aangegeven welk drukmethode we ze kunnen drukken. Dus het bedrukken van A4 notitieboekjes moet u bij ons zijn