Kleur
Prijs

t/m

Merk

Wrangler kleding bedrukken met logo

Wrangler kleding bedrukken met logo voor naar kantoor of klanten, we kunnen Wrangler kleding bedrukken vanaf 25 stuks en we kunnen bedrukken of borduren met logo of naam. Ook voor Lee kleding en Elevate kleding ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@tbtb.nl of bel 0294 773002

Wrangler kleding bedrukken met logo.

Functionele ontwerpdetails blijven vandaag de dag nog steeds nodig, maar aangepast aan moderne looks en behoeften. Nu worden jeans elke dag door miljoenen mensen gedragen; en Wrangler is nog steeds volledig toegewijd aan het verbeteren van de dagelijkse functionaliteit van hun jeans en maken daarom een enorm, positief verschil in die levens. Hun revolutionaire innovatieve platform, Denim Performance, begon met hun begrip van wat er nodig is van een spijkerbroek in de 21e eeuw; jeans die je warm houden in de winter, je koel houden in de zomer, droog blijven en, net als in 1947, jeans die je zakhorloge veilig houden – alleen nu de meeste zakhorloges bellen en surfen op internet. Allemaal zo duurzaam, authentiek en stijlvol als je van Wrangler mag verwachten.

Wrangler kleding voor je bedrijf?

bekijk al onze wranger jeans die functioneel erg goed zijn voor elke situatie. De rest van de kledingcollectie waarvan het ook nog eens allemaal bedrukbaar is met uw eigen logo voor een modieuze look of voor reclame reden. Zoek contact met ons op voor informatie naar een product of voor vragen naar bedrukking.

WRANGLER jeans bedrukkenEr zijn jeansmerken … En er is Wrangler. Al sinds 1947 en 70 jaar jong. Gedragen door cowboys, rebellen, rocksterren en u. Betrouwbaar, anders en stijlvol. Het Amerikaanse merk lapt alle regeltjes aan zijn laars. Het iconische Wrangler herinterpreteert zijn erfgoed op een onverwachte manier door het een nieuw leven en energie in te blazen.

Wrangler kleding met logo bestellen.

Producten bestellen doe je heel eenvoudig op TBTB.nl. Neem voor direct advies contact op met de verkoper van tbtb.nl: bel 0294 773002 of mail info@tbtb.nl. Meer weten over het bestelproces? Bekijk hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.